Închide meniul

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj – FCSB: „Presiunea este maximă la acest meci!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2023, 14:25

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj – FCSB: „Presiunea este maximă la acest meci!

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / AntenaSport

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul campioanei României nu se poate baza pe trei jucători de bază în confruntarea din Gruia care are ca miză locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, Ciprian Deac şi Nana Boateng nu pot fi recuperaţi până la ora de start a partidei. CFR Cluj – FCSB este duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj – FCSB

„Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie (n.r. recuperaţi jucătorii). Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, să nu mai apară ceva nou.

E clar că şi la FCSB când lipesesc Olaru, Compagno şi cei mai buni jucători ai lor, nu le e uşor. Şi la Farul dacă lipsesc Alibec sau Artean. La orice echipă din play-off, când lipsesc jucători importanţi, se vede. Trebuie să facem faţă şi fără ei. Au fost şi meciuri în care am jucat fără Deac, fără Camora, şi echipa a câştigat. Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Presiunea e maximă la acest meci, nu mai e meci de campionat, e de play-off şi trei puncte contează„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Antrenorul ardelenilor a felicitat-o pe FCSB, care a pierdut o singură dată în ultimele nouă meciuri din campionat.

FCSB arată foarte bine. E clar că antrenorul… nu ai cum să spui că în două săptămâni sau în trei săptămâni poate să facă ceva minuni. Cei care sunt acolo de mult timp ştiu echipa, l-au ajutat pe antrenor. Mi se pare că sunt în formă foarte bună. Arată foarte bine echipa, dar nicio echipă nu este perfectă în play-off, au şi ei problemele lor.

La FCSB şi la Craiova sunt foarte mulţi jucători care de vreo 4-5 ani nu câştigă şi s-au săturat de acest lucru. Vor să câştige, dar la CFR nu cred că s-a stins această foame de trofee„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Dan Petrescu au remizat în ambele meciuri din play-off. Au făcut 2-2 cu Rapid şi 1-1 cu Universitatea Craiova. Înaintea meciului direct, CFR Cluj are un punct avans faţă de FCSB.

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu este indisponibil

Şi FCSB are probleme de lot. Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB! Octavian Popescu a suferit o accidentare în partida România – Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.

Elias Charalambous susține că Octavian Popescu încă nu este pregătit pentru a juca în derby-ul cu CFR Cluj. Totodată, acesta spune că Adrian Șut și-a revenit, după accidentarea din meciul cu Sepsi, și că va face deplasarea la Cluj.

V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru”, a declarat Elias Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și