Închide meniul

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB!

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 13:34

Reclamă
Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB!

Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB! Octavian Popescu a suferit o accidentare în partida România – Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous susține că Octavian Popescu încă nu este pregătit pentru a juca în derby-ul cu CFR Cluj. Totodată, acesta spune că Adrian Șut și-a revenit, după accidentarea din meciul cu Sepsi, și că va face deplasarea la Cluj.

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB

Noul antrenor al FCSB-ului a mai declarat faptul că, în cariera de antrenor, nu le-a cerut niciodată elevilor săi să obțină o remiză, astfel că așteaptă o victorie de la meciul cu CFR Cluj.

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Reclamă

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Partida CFR Cluj – FCSB este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a prefațat CFR Cluj – FCSB

„Eroul de la Sevilla” a scos în evidență faptul că mai mulți jucători ai FCSB-ului se află într-o creștere de formă, lucru îmbucurător pentru formația bucureșteană, în vederea meciului de „foc” împotriva CFR-ului.

„Este un meci foarte important (n.r. cel cu CFR Cluj), dar, oricum, în ultima perioadă și-au mai revenit unii jucători, care au trecut printr-o formă mai slabă. Aici mă refer la Coman, la Olaru… Se vede că sunt într-o formă bună. Acum, să vedem cât timp îl vor pierde pe Șut, pentru că Șut e o piesă importantă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și