Închide meniul

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj, dar aşteaptă mutarea de Champions League: „Dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 8:40 / Actualizat: 25 iunie 2022, 10:45

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj, dar aşteaptă mutarea de Champions League: „Dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj. Antrenorul campioanei nu ar refuza însă încă o mutare pentru grupele competiţiilor europene. „Echipa arată bine”, e mesajul transmis din cantonamentul din Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger şi Jefte Betancor sunt transferurile făcute de CFR Cluj în această vară.

Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj

„Nu cred că mai vine nimeni. E posibil orice în fotbal, dar eu sunt mulțumit de achizițiile făcute, cei din conducere au făcut eforturi, au reușit să îmi aducă marea majoritate. Mă știți foarte bine, dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr, nu voi da nume, dar trebuie să ne uităm și la listă. N-avem voie decât 13 străini. Echipa arată bine.

A fost un cantonament reușit, în opinia mea, până acum. Mai e un meci mâine, au fost trei meciuri grele cu adversari buni. Am fost puțin obosiți astăzi, cred, cu atât mai mult jucătorii merită felicitați. Îmi place să câștig, indiferent dacă e meci amical sau oficial. Am jucat cu locul doi din Slovenia, acum cu locul șapte din Serbia și acum cu locul doi din Serbia, zic că rezultatele au fost excelente, ținând cont că am muncit foarte mult.

Nu e cel mai important rezultatul în acest cantonament, să nu se accidenteze jucătorii. Avem deja o accidentare, pe Birligea. Până la urmă, important e să câștigăm, să nu luăm gol, am reușit în trei meciuri asta. Felicit și portarul, care e U21, nu prea a apărat la noi și în două meciuri a apărat excelent.

Reclamă

(n.r. – dacă se gândește să mizeze pe portarul Răzvan Sava în noul sezon) Mă gândesc la orice, primul meci din Champions League, care va fi foarte greu, după la celelalte meciuri. Când vin jucători noi mulți nu e ușor să formezi o echipă, mai ales fiind toți de valoare, va fi greu să îi ții pe bancă. O echipă va juca în Champions League, una în Supercupa, una în campionat. Nu vor juca tot timpul aceiași, de aceea fac diferite echipe, e un program infernal, sper să o ducem cât mai mult”, a spus Dan Petrescu, după amicalul cu Partizan Belgrad, câştigat de ardeleni, cu 1-0.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor în prima zi la CFR Cluj

Jefte Betancor a oferit primul interviu în calitate de jucător al lui CFR Cluj și a dezvăluit care a fost prima discuție pe care a avut-o cu Dan Petrescu. Atacantul venit de la Farul vrea să câștige toate trofeele cu echipa ardeleană și să joace în Champions League.

„Prima întâlnire cu Dan Petrescu a fost foarte bună, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important ca să câștigăm”, a spus Jefte Betancor, conform CFR TV.

Reclamă 4 / 0/3

Marcator a 16 goluri în stagiunea precedentă, Betancor a fost al doilea în topul celor mai buni marcatori, după Florin Tănase. Spaniolul nu vrea să rateze titlul de golgheter și anul acesta.

Jefte Betancor: „Mi-ar plăcea să fiu cel mai bun marcator”

„Mi-ar plăcea să fiu cel mai bun marcator, ăsta e obiectivul meu. E important să ai dorință să joci, să te pregătești și, mai presus de orice, să ai dorința să câștigi. Mereu când joci, mintea trebuie să fie concentrată doar pe victorie. Asta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu am model, dar mereu mi-a plăcut Ronaldinho, iar apoi Messi, Cristiano, dar ei sunt diferiți. Vreau să câștig tot ce se poate. Campionatul, Cupa, Supercupa și să ajungem în Europa, sa jucăm în Champions League, vom încerca și vom da totul ca să ajungem acolo.

Nu cunoașteam niciun jucător înainte să vin la Cluj, mi-au fost adversari și e o onoare să joc cu ei pentru că sunt campioni. Fanii trebuie să ne sprijine, să fie alături de noi pe stadion, pentru că vom da totul să câștigăm meciurile și să fim campioni”, a încheiat Betancor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și