Închide meniul

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica: ”El e ‘ursul‘ și restul-s ‘câini‘! El merge și ei ‘latră‘!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 23:59

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica: ”El e ‘ursul‘ și restul-s ‘câini‘! El merge și ei ‘latră‘!”

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

Colaj Hepta

Dan Petrescu a fost apărat în conflictul cu Mihai Stoica. Ionel Ganea îi ține partea antrenorului de la CFR Cluj, pe care l-a felicitat după ce a câștigat un nou titlu cu formația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-1, ”Bursucul” nu a fost prezent, însă a fost înjurat de galeria roș-albaștrilor. Ultrașii l-au ”taxat” pe tehnician, care a făcut același lucru la petrecerea de titlu.

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

”Ganezu” are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu, după ce Mihai Stoica l-a ironizat pe tehnician.

„Petrescu e ursul și restul-s câini! Petrescu merge și câinii latră! Ce să-i zic lui leul de Petrescu decât felicitări! Vorbim, i-am dat mesaj de felicitări. 

CFR a câștigat din nou titlul pentru că Dan Petrescu este un antrenor foarte bun și e foarte deștept! E meritul lui pentru că CFR Cluj a fost într-o pasă proastă și a reușit să îi resusciteze, să îi motiveze și să îi facă iar campioni”, a declarat Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Dan Petrescu îl face praf pe Mihai Stoica, după atacurile lansate de managerul general al roş-albaştrilor. Antrenorul lui CFR Cluj a răbufnit şi i-a amintit oficialului FCSB de performanţele pe care acesta le-a avut la echipa naţională şi la Chelsea.

„Războiul” dintre Dan Petrescu şi Mihai Stoica a pornit după ce CFR Cluj a câştigat al cincilea campionat consecutiv. Atunci, managerul general al FCSB a lansat o serie de atacazri. După cum era de aşteptat, replica „Bursucului” nu s-a lăsat aşteptată.

Ce treabă am eu cu Mihai Stoica? A spus multe lucruri, dar i-am răspuns. El când era cu mine era campion, acum nu mai e. E simplu! El a jucat la Steaua, a dat cu piciorul? Ce mare stelist se dă el? El nu a jucat finale. Să zică ce vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Care e nivelul meu şi care e nivelul lui? Să îşi vadă de treaba lui şi să facă rezultate. Să stea pe la televiziuni. Antrenorii care stau la televiziuni, sunt liberi. Sunt antrenori la televiziuni. Stai, bă, acasă, a răbufnit Dan Petrescu, potrivit primasport.ro.

Mihai Stoica, atacuri la adresa lui Dan Petrescu

După meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, 2-1, Mihai Stoica a lansat o serie de atacuri la adresa fostului său coleg, Dan Petrescu, după ce campioana ar fi fost avantajată de arbitraj în penultima etapă din play-off.

Voluntari a marcat golul de 2-2 cu FCSB, din ofsaid, iar CFR a deschis scorul cu oltenii tot după o fază în care trebuia ridicat fanionul.

„Salutăm Campioana Fuorigioco a României. Să dăm credit atacului zic! Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați ptin același procedeu. Și am fost.

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva”, a spus Mihai Stoica, pe Facebook.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și