Închide meniul

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu: „Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”. Altfel, era groasă pentru ‘Mister Dan Vasile’!” CFR Cluj, noua campioană a României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2022, 23:58

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu: „Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”. Altfel, era groasă pentru Mister Dan Vasile! CFR Cluj, noua campioană a României

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

Colaj Hepta

  • Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlul consecutiv în Liga 1. Managerul general al FCSB a lansat un val de ironii la adresa antrenorului campioanei, care a făcut anumite greșeli de pronunție în timpul conferințelor de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a taxat golul marcat din ofsaid de Boateng în partida cu Universitatea Craiova, dar și faptul că FCSB a fost egalată de Voluntari tot din ofsaid.

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu: „Și-a dorit să câștige cu greșeală de ‘albitraj’!”

„Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost. Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva„, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

Reclamă

Nana Boateng, gol din ofsaid în secunda 88 în CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova a început cu un gol după doar 1 minut şi jumătate. Nana Boateng a deschis scorul, însă reuşita sa a fost din poziţie de ofsaid. Arbitrul Radu Petrescu a validat golul marcat de Boateng, deși acesta era în poziție de ofsaid.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul lui Gigi Becali avea nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova. Totuşi, Nana Boateng le-a dat planurile peste cap roş-albaştrilor încă din secunda 88.

Reclamă

După doar 88 de secunde de la începutul derby-ului pentru titlu, Nana Boateng a dat lovitura în Gruia. Mijlocaşul ardelenilor a deschis scorul, din pasa decisivă a lui Ciprian Deac, care a ajuns la al optulea assist din acest sezon.

Reuşita, care a fost din ofsaid, a fost cea mai rapidă din înfruntările directe dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. CFR Cluj s-a impus cu 2-1 în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf și a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1.

Mihai Stoica susține acuzațiile lui Gigi Becali: „E caz penal!”

Mihai Stoica susține acuzațiile incendiare ale lui Gigi Becali, care a spus că CFR Cluj a oferit prime de 3.000 de euro ca Voluntari să o încurce pe FCSB. MM a dat de pământ și cu tușierul Valentin Avram, care nu a semnalizat ofsaid la golul egalizator al ilfovenilor din minutul 88.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta. Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate.

Ce informații să am, sunt SRI? Am auzit și eu, așa se aude (n.r. – referitor la acuzațiile lui Gigi Becali, că ilfovenii ar fi fost mituiți), dar nu am de unde ști. Nimeni nu va lua măsuri, nu vă faceți griji. Când Gigi a încercat să promită ca o echipă să joace corect, i s-a mărit detenția. Eu, unul, cred că ar trebui demarată o anchetă. Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf. Poate 1-2 pot minți poligraful, dar 20… nu știu.

Oricum, am apreciat faptul că după declarațiile de la conferința de presă, antrenorul Liviu Ciobotariu, care avea bonus mare la câștigarea trofeului, a ales să joace cu prima echipă deși jucase cu 3 zile înainte.

Probabil n-a mai contat bonusul, acum probabil nu a primit unul, dar a vrut să arate că un X este un rezultat nemaipomenit. Începând de astăzi, sunt fan Sepsi toată viața. Joacă Bălașa, Tudorie și Aganovic la ei”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”