Închide meniul

Dan Petrescu, avertisment pentru rivale după CFR Cluj – Rapid 1-0: „Să se ferească toţi de noi, s-a sucit norocul. E bine cu VAR!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 0:18

Dan Petrescu, avertisment pentru rivale după CFR Cluj – Rapid 1-0: „Să se ferească toţi de noi, s-a sucit norocul. E bine cu VAR!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu a transmis un avertisment pentru rivale după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, meci din prima etapă a Superligii. Antrenorul campioanei României este convins că victoria dramatică obţinută în Gruia este doar începutul unei serii spectaculoase de victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” trăise o deziluzie uriaşă cu numai trei zile înainte, când CFR a fost eliminată la lovituri de departajare de Pyunik din preliminariile Champions League. Ardelenii s-au răzbunat în campionat, acolo unde au câştigat incredibil cu Rapid. Cristi Bălgrădean a scos penalty-ul executat de Albu în minutul 90+8.

Dan Petrescu, avertisment pentru rivale după CFR Cluj – Rapid 1-0

Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele 4 meciuri la CFR nu mi s-a întâmplat. Să iei gol în minutul 119. Cu Sepsi la fel, minutul 47 şi 15 secunde. Acum se şi terminase meciul şi apoi a venit faza penalty-ului, a fost clar, am văzut şi eu. E bine cu VAR. Acum s-a sucit norocul, acum să se ferească toţi de noi. Prea mare ghinion am avut, de acum o să fie altceva.

Eu niciodată nu le zic jucătorilor să se retragă, pentru că nu îmi place. Sunt ceva probleme fizice, am schimbat iar aproape toată echipa. În rest i-am schimbat aproape pe toţi. E o victorie incredibilă de moral, superbă pentru noi toţi. Sunt convins că a fost bine aşa, se va întoarce norocul spre noi.

Mă ştiţi foarte bine cum sunt, vreau mereu să câştig. Dar cel mai fericit sunt pentru patronul nostru. Am comunicat mereu şi îmi doresc din tot sufletul să fie cât mai aproape de echipe. Mie mi-e dor de el!

Reclamă

Noi trebuie să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Dacă ajungem în grupele Conference League nu e aşa rău. Am mare încredere în băieţi. Noi am jucat foarte bine şi am pierdut. Echipa a jucat foarte bine. Echipa din Armenia poate să joace foarte bine în play-off la noi, nu e o declaraţie făcută la mişto. E o victorie de moral„, a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj – Rapid 1-0.

Pentru Rapid urmează alte două meciuri „de foc”. Etapa viitoare primeşte vizita rivalei FCSB, pe stadionul din Giuleşti. La o săptămână distanţă, jucătorii lui Adi Mutu au deplasare în Bănie, cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj e gata de „dubla” cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. Între disputele campioana din Andorra, care este o echipă semi-profesionistă, ardelenii se vor duela cu FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0

S-a lăsat cu dramatism în finalul meciului CFR Cluj – Rapid 1-0, după ce Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit cu ajutorul VAR.

Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă la poarta CFR-ului pe parcursul celor 90 de minute, dar giuleștenii au fost la un pas să plece cu un punct din Gruia. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru Rapid. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri. CFR a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean.

Trei jucători ai Rapidului s-au „rupt” în primele 35 de minute

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și