Închide meniul

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pot să bată pe oricine din Europa!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 17:43 / Actualizat: 4 februarie 2023, 23:15

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pot să bată pe oricine din Europa!

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / as.ro

  • Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB
  • A lăudat-o pe FCSB

Dan Petrescu a fost băgat în sperieți înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, programat duminică, în etapa a 24-a din Liga 1. „Bursucul” e convins că roș-albaștrii pot învinge orice echipă din România, dar și din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a lăudat echipa lui Mihai Pintilii și Leo Strizu înaintea meciului direct.

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB

Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. (n.r. dacă lipsa lui Coman și Dawa contează) Nu cred, au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă. Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice.

Reclamă

Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Cei mai mulți bani ei i-au cheltuit. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa.

În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Nu mai e fotbal, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Leo Strizu: „Mergem la Cluj încrezători!”

Leo Strizu a venit la conferința de presă încrezător și a anunțat că FCSB va merge în Gruia să câștige cele 3 puncte.

„Mergem la Cluj încrezători, am uitat meciul trecut, echipa este bine mobilizată, mergem să luăm 3 puncte. Ne interesează doar să câștigăm. De orice meci depind șansele la titlu. Trebuie să facem în așa fel încât să aducem victoria de partea noastră, să rămână puncte mai puține. Din punctul meu de vedere, campionatul se joacă.

Toată lumea are de învățat din asemenea jocuri, dar vreau să-l uităm foarte repede (n.r. – meciul cu Farul). Va fi un meci foarte greu, dar mergem să câștigăm. A durat foarte puțin (n.r. – șocul), băieții s-au mobilizat și au trecut peste.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter – Cum pot marca jucătorii dvs. cu CFR?) Foarte simplu, ne bazăm pe jucătorii noștri, mai ales pe jucătorii din atac care au calitate și valoare. Mergem să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să înscriem. (Reporter – Merge și Omrani la Cluj?) Toată lumea merge. (Reporter – Și Edjouma?) Da. Și Omrani și Edjouma fac deplasarea la cluj”,a spus Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Dan Petrescu are dreptate!”

Înaintea partidei din Gruia, Mihai Stoica a vorbit despre cât de important este ca echipele din campionatul României să aibă în lot cel puțin 23 de jucători la fiecare meci.

Mihai Stoica a adus aminte că și Dan Petrescu și-a exprimat în trecut dorința de a avea la dispoziție un lot extins și la partidele din Liga 1, nu doar la cele din cupele europene.

„Vreau să accentuez că și noi dorim să putem avea pe lista unui meci, în raportul de joc, mai mult de 20 de jucători. Poate nu 40, dar măcar 23. E important, Petrescu are dreptate. Are o strategie, are jucători cu experiență și vrea să-i țină aproape.

Noi avem altă strategie, am vrea să avem pe bancă și jucători tineri. E extraordinar pentru un copil de 18 ani să fie pe bancă lângă Omrani sau alt jucător cunoscut.

De ce nu putem? N-am nicio idee. Nu sunt destule locuri pe banca de rezerve? Trebuie făcut ceva în situația asta. În Europa, toți jucătorii se pot încălzi în timpul meciului pe margine, noi avem voie maximum 3. Ar trebui să fim puțin mai flexibili”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!