Închide meniul
Video

Dan Petrescu, conferinţă de presă incendiară. A făcut praf pe toată lumea de la CFR Cluj: „Sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate”

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 15:22

Reclamă

Dan Petrescu, după "şocul" Farul - Botoşani 8-0

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă incendiară, înaintea meciului cu FC Argeş. „Bursucul” a criticat pe toată lumea şi a anunţat că va avea marţi o întâlnire decisivă cu patronul Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu înţeleg de unde vine această presiune. Când am revenit la echipă, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari şi care nici nu jucau prea bine şi nici nu făceau nimic pentru club. Am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate, poate chiar mai mici.

Am redus şi bugetul, am câştigat campionatul, am ajuns şi în grupele Conference League şi dacă în grupe vine un arbitru şi nu îmi dă gol şi trei penalty-uri, ce pot să fac? Nu e corect. Toată lumea poate striga ce vrea. Rezultatele vorbesc pentru mine de când am venit.

Dan Petrescu, conferinţă de presă incediară. A făcut praf pe toată lumea de la CFR Cluj

Noi nu am cheltuit milioanele altor echipe care sunt în spate. În condiţiile actuale, nu se mai poate continua. Clubul trebuie să mă susţine. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate. L-am sunat pe patron şi i-am spus să ne vedem după meciul cu Piteşti, pentru că sunt bărbat eu. Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne cel mai bun antrenor din istoria clubului. Nu o să schimbe nici peste o mie de ani. Sunt mândru de ce am făcut, nu mi-e frică de nimeni. Nimeni nu poate face ce am făcut eu la CFR Cluj. Eu mai am contract.

Dacă cineva vrea să nu mai stau, să-mi zică. Nu e o problemă. Eu vreau să continui la CFR. Pentru un meci pierdut acasă, se schimbă valoarea mea? Am dat noi pe cineva un milion de euro? Am dat noi 3 milioane de euro, cum au dat alţii? Alţii, care vor răul clubului, se infiltrează şi fac rău clubului. Şi ceilalţi fac ca ei.

Reclamă
Reclamă 4

Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti. Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu. Nu ţin de banii de la CFR. Vreau să mă întâlnesc marţi cu patronul. Eu pentru el am venit. A venit după mine în China. Dacă plec, după o lună iar mă sună. Am mai văzut filmul ăsta.

Nu am prieteni în fotbal. Doar pe Hagi îl am. Să îmi spună dacă mă mai vrea sau nu. Dacă nu are încredere în mine, de ce să mai stau aici? Peste tot, îi aduc şi îi dau afară, la Craiova, la FCSB. Îi ia şi îi dă afară pe toţi. Să facă aşa şi aici, dacă aşa vor şi se simt bine”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu le-a spus oamenilor din staff că pleacă de la CFR Cluj

Dan Petrescu se află pe picior de plecare de la CFR Cluj. „Bursucul” a ajuns la capătul răbdării, după un nou pas greșit făcut de echipa sa în acest sezon. Ardelenii au fost învinși de Sivasspor în runda a doua din grupele Conference League, scor 0-1, iar spiritele s-au încins teribil în Gruia.

Reclamă

Potrivit Fanatik, Petrescu este hotărât să își încheie cel de-al 3-lea mandat pe banca CFR-ului.

Tehnicianul ardelenilor anunțase inițial că nu ia în calcul ipoteza respectivă, dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade peste noapte. Dan Petrescu a fost băgat în ședință de urgență de patronul Neluțu Varga, vineri dimineață, după eșecul din Conference League.

Conform sursei citate, „Bursucul” s-a săturat de tensiunea de la CFR și este dispus să își negocieze despărțirea de club. Petrescu le-ar fi comunicat deja membrilor din staff-ul său tehnic că își va anunța demisia după meciul cu FC Argeș, din etapa a 11-a din Liga 1.

Dan Petrescu are stipulată o clauză de reziliere de 400.000 de euro în contract. Antrenorul CFR-ului și Neluțu Varga ar urma să negocieze termenii de ordin financiar ai despărțirii. Sursa citată mai anunță că „Bursucul” ar fi solicitat 200.000 de euro pentru a pleca din Gruia.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și