Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu a anunţat că poate pleca de la CFR: „Băi băieţi, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate şi să meargă în grupele europene, nicio problemă, plec”

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 14:41

Reclamă
Dan Petrescu a anunţat că poate pleca de la CFR: „Băi băieţi, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate şi să meargă în grupele europene, nicio problemă, plec

Dan Petrescu a anunţat că poate pleca de la CFR

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a anunţat că poate pleca de la CFR şi a început războiul cu conducerea şi fanii din Gruia. „Dacă s-a plictisit lumea să ia campionate şi să meargă în grupele europene, nicio problemă, plec”, a tunat Bursucul, înaintea meciului cu Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu înţeleg de unde vine această presiune, nu înţeleg de niciun fel. În primul meu an aici, am câştigat campionatul şi am plecat, da. Am revenit, am luat iar campionatul, am dus echipa în grupele Europa League, am ajuns până în primăvară.

Dan Petrescu a anunţat că poate pleca de la CFR

Anul următor, am câştigat iar campionatul, iar ne-am dus până în Grupele Europa League. Nici atunci nu era lumea mulţumită. După 6 luni, iar au fost probleme, iar m-au întors, iar m-au chemat, iar am luat campionatul, iar am ajuns în grupe.

Băi băieţi, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate şi să meargă în grupele europene, nicio problemă, plec. Mai mult să iau campionatul şi să merg în grupele europene nu pot să fac. Poate vine altul şi ia Champions League. Ia campionatul, ajunge în grupele Champions League”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu le-a spus oamenilor din staff că pleacă de la CFR Cluj

Dan Petrescu se află pe picior de plecare de la CFR Cluj. „Bursucul” a ajuns la capătul răbdării, după un nou pas greșit făcut de echipa sa în acest sezon. Ardelenii au fost învinși de Sivasspor în runda a doua din grupele Conference League, scor 0-1, iar spiritele s-au încins teribil în Gruia.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit Fanatik, Petrescu este hotărât să își încheie cel de-al 3-lea mandat pe banca CFR-ului.

Tehnicianul ardelenilor anunțase inițial că nu ia în calcul ipoteza respectivă, dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade peste noapte. Dan Petrescu a fost băgat în ședință de urgență de patronul Neluțu Varga, vineri dimineață, după eșecul din Conference League.

Conform sursei citate, „Bursucul” s-a săturat de tensiunea de la CFR și este dispus să își negocieze despărțirea de club. Petrescu le-ar fi comunicat deja membrilor din staff-ul său tehnic că își va anunța demisia după meciul cu FC Argeș, din etapa a 11-a din Liga 1.

Reclamă

Dan Petrescu are stipulată o clauză de reziliere de 400.000 de euro în contract. Antrenorul CFR-ului și Neluțu Varga ar urma să negocieze termenii de ordin financiar ai despărțirii. Sursa citată mai anunță că „Bursucul” ar fi solicitat 200.000 de euro pentru a pleca din Gruia.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și