Închide meniul

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 22:38

Reclamă
Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid - CFR Cluj: "Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om"

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a fost criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj. Christopher Braun, fundaşul dreapta al giuleştenilor, a vorbit despre perioada în care a evoluat în Gruia, sub comanda „Bursucului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în România în 2020, la FC Botoşani, Braun s-a transferat doi ani mai târziu la CFR Cluj, acolo unde a evoluat un sezon, până la transferul la Rapid.

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

Christopher Braun a recunoscut că nu era pe aceeaşi lungime de undă cu Dan Petrescu şi că aşteptările sale erau altele, spunând că sunt multe lucruri pe care nu le poate accepta ca om şi ca jucător.

De asemenea, Braun s-a arătat entuziasmat de Neil Lennon şi de modul în care noul antrenor de la Rapid lucrează:

„(n.r. cum a fost perioada în care ai lucrat cu Dan Petrescu?) Pentru mine a fost un an greu, dar a fost o experienţă în care am învăţat foarte multe despre oameni. Cu Dan petrescu nu este că nu am reuşit să ne înţelegem, doar că nu eram pe aceiaşi lungime de undă.

Reclamă
Reclamă 4

Eu aveam unele aşteptări, el avea altele. Sunt un caracter şi poate nu aşa cum îşi doreşte el să fiu, eu am respect pentru toată lumea, am respect pentru toţi cei care erau deasupra mea, dar sunt multe lucruri pe care nu le pot accepta ca om sau ca jucător.

(n.r. despre Lennon) Este un om foarte sincer şi îţi spune dacă eşti bun sau nu. Îţi va da mereu răspunsurile clare. Antrenamentele sunt după stilul britanic, este foarte exigent, dar este o îmbunătăţire pentru echipa noastră”, a declarat Christopher Braun, potrivit orangesport.ro.

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu după ce echipa lui, CFR Cluj, a întors scorul de la 0-2 şi a învins Dinamo!

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu a venit după victoria lui CFR Cluj cu Dinamo, scor 3-2. Ardelenii au fost conduşi cu 2-0 de Dinamo, dar au revenit şi au câştigat partida.

Reclamă

”Înainte de meci, am spus că Dinamo are echipă care arată bine. Am spus că nu sunt mulțumit de ce am la echipă. Au venit jucători târziu, s-a văzut când au intrat în repriza a doua. E clar că avem mult de muncă.

Am zis tot timpul că 2-0 este un scor periculos. Am zis și la pauză că e bine că am dat gol înainte de pauză și avem moralul.

Am riscat, nu aveam ce face, și ne-a ieșit. Când ai jucători de calitate în teren, normal că te aștepți să facă ceva. Sunt mulțumit de victorie, dar sunt nemulțumit că am luat două goluri acasă. Ceva nu merge bine.

Ce să-i reproșez lui Tachtsidis? Se antrenează mereu, e primul la antrenamente, joacă pentru echipă. E clar că nu e Culio sau Djokovic, dar nu cred că există în România un jucător să aibă o ultimă pasă ca el. E un jucător prea important pentru CFR în momentul de față. Atitudinea lui la antrenamente este extraordinară”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

21:56

Corvinul face totul pentru a obţine dreptul de promovare! Anunţul de ultim moment al clubului: „Pentru cine nu ştie!”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și