Închide meniul

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu după ce echipa lui, CFR Cluj, a întors scorul de la 0-2 şi a învins Dinamo!

Publicat: 14 iulie 2024, 22:01

Reclamă
Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu după ce echipa lui, CFR Cluj, a întors scorul de la 0-2 şi a învins Dinamo!

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu după ce echipa lui, CFR Cluj, a întors scorul de la 0-2 şi a învins Dinamo!

Dan Petrescu, la finalul meciului cu Dinamo / Profimedia Images

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu a venit după victoria lui CFR Cluj cu Dinamo, scor 3-2. Ardelenii au fost conduşi cu 2-0 de Dinamo, dar au revenit şi au câştigat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan (min. 14) şi Abdallah (min. 34) au marcat primele două goluri ale partidei. Ciprian Deac (min. 42, penalty), Daniel Bîrligea (min. 52) şi Tachtsidis (min. 90+3) au fost jucătorii lui CFR Cluj care au marcat cu Dinamo.

Semnalul de alarmă tras de Dan Petrescu după ce echipa lui, CFR Cluj, a întors scorul de la 0-2 şi a învins Dinamo!

Înainte de meci, am spus că Dinamo are echipă care arată bine. Am spus că nu sunt mulțumit de ce am la echipă. Au venit jucători târziu, s-a văzut când au intrat în repriza a doua. E clar că avem mult de muncă.

Am zis tot timpul că 2-0 este un scor periculos. Am zis și la pauză că e bine că am dat gol înainte de pauză și avem moralul.

Am riscat, nu aveam ce face, și ne-a ieșit. Când ai jucători de calitate în teren, normal că te aștepți să facă ceva. Sunt mulțumit de victorie, dar sunt nemulțumit că am luat două goluri acasă. Ceva nu merge bine.

Reclamă
Reclamă 4

Ce să-i reproșez lui Tachtsidis? Se antrenează mereu, e primul la antrenamente, joacă pentru echipă. E clar că nu e Culio sau Djokovic, dar nu cred că există în România un jucător să aibă o ultimă pasă ca el. E un jucător prea important pentru CFR în momentul de față. Atitudinea lui la antrenamente este extraordinară”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

CFR Cluj – Dinamo 3-2. Victorie dramatică pentru clujeni, cu un gol marcat în minutul 90+3! Dezastru pentru „câini”

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, încheiat cu scorul de 3-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” au condus la diferenţă de două goluri, însă au fost învinşi cu un gol marcat în prelungiri, de Tachtsidis.

Dinamo a condus cu 2-0, după golurile marcate de Cătălin Cîrjan şi de Hakim Abdallah. Ulterior, clujenii au revenit şi au reuşit să se impună dramatic, după golurile marcate de Ciprian Deac, Daniel Bîrligea şi Tachtsidis.

Reclamă

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Thaqi, Kresic, M. Ilie, Camora (cpt.) – Artean, K. Keita, Tachtsidis – Deac, Michael, M. Kamara
Rezerve: Hindrich – Mogoș, Abeid, Boben, Ajeti, R. Filip, Păun, Fică, Nkololo, Lucaci, Korenica, Bîrligea
Antrenor: Dan Petrescu

DINAMO (4-3-3): Golubovic – Costin, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic (cpt.)
Rezerve: Roșca, Patriche, Pașcalău, Amzăur, Licsandru, A.Irimia, Bani, Florescu, Bordușanu, Caragea, Rotund
Antrenor: Zeljko Kopic

Tachtsidis, marcatorul golului decisiv, a fost în conflict cu Adi Mutu! Ce spunea „Briliantul” despre el

Panagiotis Tachtsidis a fost în conflict cu Adrian Mutu. Grecul declara că Adrian Mutu „nu are caracter”. În replică, Adrian Mutu a spus că jucătorul grec „nu are creier”.

Eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’ (n.r.- băiatul ăsta). Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Îmi aduc aminte și când am ajuns Mister în sus, Mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat.

Sunt unele lucruri de care mi-ar fi rușine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme și cu soția, divorțează. El simte că e pe ultima sută și nu va mai continua. Nu o să mai stea în România”, declara Adrian Mutu pentru fanatik.ro despre Tachtsidis.

Ce putea să spună Tachtsidis despre Mutu: „Nu are caracter”

Văd că se vorbește mult despre mine. Nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine și nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat. Nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu. Știu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip (n.r. Adrian Mutu) despre mine. Nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4. A lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter! A vrut să se salveze.

Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă. Nu să pleci”, declara Tachtsidis despre Adrian Mutu.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și