Închide meniul

Dan Petrescu, criză de nervi după ce Roger „a fugit” de la CFR Cluj: „Are contract cu tine și el pleacă când vrea! Acum joacă împotriva noastră!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 16:58

Reclamă
Dan Petrescu, criză de nervi după ce Roger a fugit” de la CFR Cluj: Are contract cu tine și el pleacă când vrea! Acum joacă împotriva noastră!”

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut o criză de nervi după ce Roger „a fugit” de la CFR Cluj! Antrenorul campioanei României este nemulțumit de faptul că lista de jucători eligibili pentru Liga 1 oferă un număr de locuri limitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger a părăsit-o pe CFR Cluj, la începutul acestui an, și a semnat cu UTA Arad, fiind nemulțumit de faptul că nu se mai află pe lista jucătorilor eligibili pentru Liga 1.

Dan Petrescu, criză de nervi după ce Roger „a fugit” de la CFR Cluj

Dan Petrescu consideră inadmisibil faptul că Roger a părăsit-o pe CFR Cluj, în plin sezon competițional. Totodată, acesta și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că nu poate să aibă mai mulți jucători pe lista pentru campionat.

„Noi luni, joi, luni iar, sâmbătă… mult prea multe meciuri, în opinia mea. Dar, dacă ne mai și calificam, vă dați seama câte meciuri aveam. Din păcate, nu avem un lot cum mi-aș dori să fie, mai larg…

Am zis-o mereu. Ni se taie jucători, pleacă jucători, că nu sunt pe listă. Gen Roger, care trebuia să fie la noi, acum joacă împotriva noastră, joia viitoare. Eu nu mai înțeleg fotbalul, nu mai înțeleg ce se întâmplă, ce reguli sunt în fotbalul ăsta. Are contract cu tine și el pleacă când vrea. Pe mine mă depășește, sincer, ce se întâmplă acum în fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu înțeleg cum pleacă un jucător, când vrea el, cum vrea el. Avea contract cu noi și a plecat și joacă la alții. Așa ceva… din cauză că n-avem voie pe listă, că nu ne lasă nu știu cine. Ce listă, mă? Dați-ne și pe noi liberi, că am jucat deja 45 de meciuri, mai avem încă 17. 62 de meciuri sigur jucăm.

Să ne lase în pace cu lista asta, nu poate să-mi spună câți jucători să pun și câți nu. Mi se pare penibil! În continuare o să zic! Mi se pare incredibil asta! ASta este problema numărul unu, că n-avem mai ales jucători de atac, pentru a schimba cum vreau eu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Roger și-a denunțat contractul cu CFR Cluj

La începutul lunii februarie, Roger a trimis o notificare, la FIFA, pentru a-și denunța unilateral contractul cu CFR Cluj, fiind nemulțumit de faptul că a fost scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile de campionat.

Reclamă

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a spus Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, recent, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și