Închide meniul

Dan Petrescu, criză de nervi după U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Am fost înjurat tot meciul de mamă, nevastă şi soră! Arbitrul trebuia să oprească partida!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 23:43

Dan Petrescu, criză de nervi după U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Am fost înjurat tot meciul de mamă, nevastă şi soră! Arbitrul trebuia să oprească partida!

Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu, criză de nervi după U Cluj – CFR Cluj 1-2. Dan Petrescu a venit furios la interviu din cauza fanilor de pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu i-a acuzat pe fanii de Universitatea Cluj că l-au înjurat tot meciul. Mai mult, antrenorul campioanei a spus că arbitrul trebuia să oprească meciul.

Dan Petrescu, criză de nervi după U Cluj – CFR Cluj 1-2

Sunt mulţumit de rezultat. Jocul m-a dezamăgit. Nu cred că Ispas este un jucător slab. Am fi vrut mai mult să avem centrări bune. Nu am avut centrări bune. Îmi pare rău că Yeboah a ratat la 2-0. Nu am văzut nicio fază de penalty şi nu am cum să mă exprim.

Nu aş vrea să mă pronunţ. Eu m-am certat cu cineva?! E România. În România pot fi înjurate toate legendele. Legendele sunt înjurate şi făcute praf în România. Eu zic că nu sunt alte stadioane unde se înjură antrenorul de mamă, soră şi nevastă. Ar fi trebuit ca arbitrul să oprească partida„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după Universitatea Cluj – CFR Cluj 1-2.

Ciprian Deac, în culmea fericirii după U Cluj – CFR Cluj 1-2

Ciprian Deac, în culmea fericirii după U Cluj – CFR Cluj 1-2. Deac a fost cel care a deschis scorul în derby-ul Clujului, din penalty. Deac a spus că a jucat şi pentru fanii campioanei. Ciprian Deac a fost primit cu ostilitate de fanii celor de la Universitatea Cluj. Nu l-a surprins acest lucru.

Reclamă

A fost meci de luptă, cred că toată lumea se aştepta la asta. Se joacă mai puţin fortbal şi mai multă luptă. Cred că şi în seara asta a fost un meci de luptă, pe un teren greu şi e bine că aducem cele 3 puncte în Gruia. Am vorbit cu colegii si le-am spus ce înseamnă pentru suporterii noştri o victorie aici. Mister a fost calm, se aştepta înainte de meci că va fi unul de luptă, înschis. Noi am venit cu un plan, să câştigăm cele 3 puncte şi am reuşit.

De fiecare dată când vin aici nu sunt bine primit aici. Mă bucur că fac parte din istoria CFR-ului. E o victorie pentru suporterii noştri. În această seară ne-am gândit să jucăm pentru ei şi asta am făcut„, a spus Ciprian Deac la digisport.ro.

U Cluj – CFR Cluj 1-2. Derby-ul din Ardeal a fost decis de trei penalty-uri

U Cluj – CFR Cluj 1-2, derby-ul din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. A fost a doua întâlnire dintre cele două formaţii, în patru zile. Toate golurile s-au marcat din penalty în acest duel desfăşurat la trei zile după partida din Cupa României (1-1), jucată pe acelaşi teren.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana a deschis scorul prin Ciprian Deac (25), după ce Yuri Matias a fost faultat în careu de Florin Ilie. Formaţia din Gruia a primit al doilea penalty în min. 61, după un duel între Adrian Bălan şi Denis Kolinger, iar Cephas Malele (61) a majorat diferenţa.

Universitatea a înscris golul de onoare prin Romario Pires (90+3), după ce Kolinger l-a faultat pe Bălan. Universitatea a mai avut o ocazie mare de gol în min. 84, când Cristian Manea a respins de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Ioan Filip.

CFR Cluj a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, şase victorii şi un egal.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și