Închide meniul

U Cluj – CFR Cluj 1-2. Derby-ul din Ardeal a fost decis de trei penalty-uri. Trupa lui Dan Petrescu se apropie de primele locuri din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 21:00 / Actualizat: 23 octombrie 2022, 23:11

U Cluj – CFR Cluj 1-2. Derby-ul din Ardeal a fost decis de trei penalty-uri. Trupa lui Dan Petrescu se apropie de primele locuri din Liga 1

CFR Cluj

Jucătorii de la CFR Cluj/ Profimedia

  • U Cluj – CFR Cluj 1-2
  • A fost al doilea duel direct, în patru zile

U Cluj – CFR Cluj 1-2, derby-ul din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. A fost a doua întâlnire dintre cele două formaţii, în patru zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ajuns la opt meciuri fără înfrângere, în toate competiţiile. Clujenii se pregătesc acum de duelul din Conference League, cu Sivasspor.

LIVE TEXT U Cluj – CFR Cluj 1-2

CFR Cluj se apropie la doar un punct de Rapid, ocupanta locului secund de Liga 1. Clujenii au şi două meciuri în minus, faţă de rivalele la titlu de pe podium. De cealaltă parte, U Cluj rămâne în subsolul clasamentului, pe penultimul loc.

Reclamă

Meciul de pe Cluj Arena a fost decis de trei penaly-uri, dictate de centralul Radu Petrescu. Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 25, după ce a executat perfect lovitura de la punctul cu var. Ulterior, în repriza secundă, în minutul 61, Cephas Malele a mărit ecartul pentru trupa lui Dan Petrescu.

Pe final de joc, Romario a transformat şi el un penalty, în prelungirile meciului, după un fault comis de Kolinger. A fost prea târziu ca trupa lui Eugen Neagoe să mai poate spera la o remiză, toate cele trei puncte mergând către Dan Petrescu.

Reclamă

Final! U Cluj – CFR Cluj 1-2! Derby-ul din Ardeal a fost decis de trei penalty-uri, toate fiind transformate.

Min. 90+2: U Cluj – CFR Cluj 1-2! Romario a redus din diferenţă pe final de joc, din penalty.

Min.60: U Cluj – CFR Cluj 0-2! Cephas Malele a majorat diferenţa pentru trupa lui Dan Petrescu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24: U Cluj – CFR Cluj 0-1! Ciprina Deac a deschis scorul dintr-un penalty comis de Florin Ilie. Execuţia mijlocaşului a fost una sigură, iar trupa lui Dan Petrescu este în avantaj pe Cluj Arena.

Min. 1: A început partida!

INFO: Atmosferă fantastică la Cluj. Fanii celor de la U au creat o atmosferă fabuloasă. Au aprins torţe, iar startul meciului a fost amânat câteva minute.

CFR Cluj a înregistrat şapte meciuri fără înfrângere, în toate competiţiile. Trupa lui Dan Petrescu se află pe locul trei în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte, obţinute după 12 runde disputate.

De cealaltă parte, U Cluj este penultima în clasament, însă cu o victorie poate trece peste Chindia. „Şepcile roşii” au înregistrat un eşec în ultima rundă de campionat, 0-2, pe terenul liderului Farul.

Echipele probabile:

Reclamă

U CLUJ: 12. Iliev – 2. Vlădoiu, 18. Fl. Ilie, 44. D. Ispas, 5. Briceag – 16. I. Filip, 52. R. Pires, 94. Bic – 80. L. Fulop, 9. Ad. Bălan, 10. Haită
REZERVE: 33. Gorcea, 4. Nowak, 8. Remacle, 17. Pițian, 20. Purece, 30. Horșia, 93. Thiam, 97. Hofman, 98. G. Simion
ABSENȚI: Chipciu (fără drept de joc), R. Romeo (nerefăcut)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 44. Yuri, 3. Burcă, 45. Camora – 37. Bordeianu, 21. Boateng, 15. Yeboah – 10. C. Deac, 9. Malele, 8. Roger
REZERVE: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 33. Kolinger, 11. Petrila, 30. Bârligea, 32. Janga, 47. Braun, 73. Muhar, 99. Sg. Buș
ABSENT: Debeljuh (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după U Cluj – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după partida U Cluj – CFR Cluj 1-1, din Cupa României. Antrenorul campioanei nu și-a menajat elevii, chiar dacă mulți dintre ei n-aveau meciuri în picioare. „Bursucul” se aștepta să vadă o altă prestație din partea echipei și a dezvăluit că i-a certat ca niciodată la pauză.

„Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor. Cred că principalul motiv este că n-au meciuri în picioare și n-au ritm. Nu știu dacă s-a salvat cineva astăzi. Chiar dacă băteam. Nu a fost ce trebuie echipa. Primele 5 minute au fost bune, restul au fost dezastru. Mult prea multe ocazii și-au creat adversarii, iar noi prea puține. Chiar dacă sunt jucători care au jucat mai puțin, voiam să arate mai multe. M-au surprins jucătorii mei, ai lor știam că își vor da viața.

A fost un meci slab, iar rezultatul nu știu dacă ne ajută la ceva. În această competiție trebuie să câștigi toate meciurile ca să te califici. Nici cu 0-0 nu eram mulțumit. Prea multe ocazii și-au creat adversarii. Singura scuză e că jucătorii n-au meciuri în picioare. E greu să faci o echipă cu jucători care nu joacă. Am sperat degeaba. Nu poți să spui că n-au vrut. Dar, neavând ritm, n-au putut.

De mult n-am mai certat echipa așa, sincer (n.r. – în vestiar, la pauză). Eram într-un moment bun. Singurul lucru bun e că suntem într-o serie pozitivă, că n-am pierdut. Sper ca în următorul meci să nu mă mai dezamăgească. Am vrut să fac 8 schimbări la pauză, dar n-aveam cum. Și următorul meci cred că va fi închis și poate cine va marca primul, va câștiga”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digisport.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 14 apr., 23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2
Liga 1 • 14 apr., 0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”