Închide meniul

Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj: „Nu vine aşa vijelios. Nu are salariul făcut. E în Coreea”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2024, 9:01

Reclamă
Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj: „Nu vine aşa vijelios. Nu are salariul făcut. E în Coreea

Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui mci - Profimedia Images

Bogdan Mara a vorbit deschis despre situaţia reală în care se află Dan Petrescu, anunţat ca şi noul antrenor de la CFR Cluj. Bun prieten cu antrenorul, Mara susţine că lucrurile între cele două părţi nu sunt încă rezolvate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-ar afla încă în Coreea de Sud, unde face tot posibilul să rezolve problema demiterii sale de la Jeonbuk. Există chiar şi posibilitatea ca „Bursucul” să revină abia la vară pe banca echipei alături de care şi-a adjudecat 5 titluri în Liga 1.

Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

„Nu chiar, nu vine așa vijelios cum scriu ziarele. E clar că există o coincidență și o întâmplare care-l aduc aproape de CFR, plecarea lui Adi, iar ziua următoare Dan a ajuns la un acord să rezilieze contractul. Dan Petrescu a făcut performanțe la CFR Cluj, este iubit de fanii CFR-ului și are relații bune cu patronul clubului și cu toți cei din cadrul clubului.

Tot ce a apărut în presă, am văzut și eu că a semnat, că ajunge la Cluj, că are salariul făcut, nu este adevărat. Eu vă zic exact cum este situația. Dan încă este în Coreea, încă nu a reziliat contractul cu cei de acolo, mai are de discutat termenii rezilierii. După ce va rezolva ce are de luat în Coreea, va veni în România.

A avut o discuție cu Neluțu, vorbeau și înainte. Cu siguranță o să iasă la masă împreună și vor discuta probabil despre o eventuală colaborare. Cât matematic există șanse… Voi îl știți pe Dan foarte bine, un om care nu se lasă bătut niciodată. Dacă va exista o șansă, va crede până în ultimul moment. În cazul în care se va întoarce… Poate își dorește din vară, poate vrea și el o vacanță, poate vrea să formeze echipa din vară”, a declarat Bogdan Mara, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu ar urma să aibă un salariu de 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Ar deveni, astfel, cel mai bine plătit antrenor din Liga 1.

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj

Primul super-transfer pe care îl face Neluţu Varga la CFR Cluj în noua „eră Dan Petrescu” e aducerea unui jucător liber de contract din Liga 1, de la Craiova lui Adrian Mititelu, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Aurelian Chiţu este primul pe lista lui Neluţu Varga pentru noul mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Sursa citată susţine că există deja un acord verbal între cele două părţi.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul de 33 de ani cotat la 600.000 de euro a avut parte de un sezon excelent la Craiova, cu 10 goluri marcate şi 7 pase decisive trecute în cont în cele 34 de partide adunate în toate competiţiile.

Dan Petrescu l-a cerut pe Chiţu, după discuţiile avute cu patronul Neluţu Varga, iar o mutare poate fi făcută, în contextul în care Adrian Mititelu pare convins să meargă pe tinereţea lui Vladislav Blănuţă, chiar dacă moldoveanul a marcat doar 4 goluri în această stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și