Închide meniul

Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac: „Exagerează! E prea mult!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 18:42

Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul spartan” în care se pregătește Ciprian Deac: Exagerează! E prea mult!”

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Dan Petrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a fost readus la CFR Cluj, în ianuarie 2017, liber de contract, de la Tobol Kostanay.

Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac

Dan Petrescu a vorbit despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac și susține că, uneori, jucătorul CFR-ului exagerează.

„A fost accidentat. Nici nu a făcut deplasarea la Ovidiu, a avut o săptămână în care s-a antrenat separat. Săptămâna asta s-a pregătit cu echipa.

Înainte să se accidenteze venea la stadion la ora 8 și pleca la 16, cred că 4 ore stătea în sală. Acum, din cauza accidentării, vine la ora 7 dimineața și pleacă la 5 după-amiaza. Stă 7 ore în sală, pe teren se pregătește singur.

Reclamă

Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, și exagerează câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Dan Petrescu: „Mi-e frică de echipa lui Ciobotariu!”

Totodată, „Burscul” a dezvăluit că se teme de FC Voluntari, echipă pe care o va întâlni în următoarea etapă de campionat.

„La experiența pe care o am, știu că orice meci e greu. E mult mai greu să joci împotriva unei echipe care vine după înfrângere. Noi suntem mai relaxați, venim după o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e frică, recunosc că mi-e teamă de echipa lui Ciobotariu, de Nemec, Damașcan, Rața. Au vreo 14 jucători care au jucat pentru echipele lor naționale. Au fost în play-off, cred că speră în continuare să ajungă acolo”, a mai spus Dan Petrescu.

Partida FC Voluntari – CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 20:00.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Liga 1
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și