Închide meniul

Dan Petrescu, discurs sincer după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Mă interesează doar victoria, indiferent cum vine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 0:10

Dan Petrescu, discurs sincer după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0: „Mă interesează doar victoria, indiferent cum vine!

Neluţu Varga a anunţat că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut un discurs sincer după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0. Ardelenii au obţinut victoria în minutul 90+1, graţie reuşitei lui Cristi Manea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a ajuns la patru victorii consecutive, iar „Bursucul” a avut un mesaj sincer: doar succesul contează la CFR Cluj, indiferent de cum vine.

Dan Petrescu, discurs sincer după CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0

„Victoria e importantă. Nu mă interesează cum. A fost un teren greu, adversarul s-a apărat tot meciul. Echipa mi-a adus trei puncte importante. Vreau ca jucătorii care intră după bancă să intre conectaţi. Mă bucur foarte mult pentru asta.

Trebuie să facem o serie mai lungă de victorii. O să jucăm din trei în trei zile. Nu avem cel mai numeros lot. Slavia e favorită certă în Conference League. Suntem într-un moment bun”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Cristi Manea, mesaj genial pentru Dan Petrescu

Cristi Manea a avut un mesaj genial pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – Petrolul 1-0. Manea a marcat singurul gol al partidei în prelungirile partidei.

Reclamă

Cristi Manea a dezvăluit că i-a cerut voie să meargă în careul advers la faza golului marcat. Manea a mai spus că Petrescu s-a gândit puţin până să îşi dea acceptul.

„Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez şi că am luat cele 3 puncte. Nu e uşor să nu joci acasă. Vreau să îi mulţumesc că m-a trimis la cap, pentru că i-am zis că dau mai tare cu capul de când m-am lovit aici. Vreau să îi mulţumesc pentru că m-am uitat la el şi s-a gândit un pic dacă să mă trimită să dau cu capul.

Mister le gândeşte foarte bine, jucăm din 3 în 3 zile. Împarte minutele şi toţi suntem jucători de valoare. Pe noi nu ne interesează cum jucăm, vrem să luăm cele 3 puncte. A fost o dezamăgire că nu ne-am calificat în playoff-ul Champions League sau Europa League„, a spus Cristi Manea după ce a marcat în CFR Cluj – Petrolul 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„CFR Cluj câştigă de 5 ani campionatul şi spuneţi că e cu noroc!”

„Sunt fericit că am reuşit să câştigăm meciul. Cu o fază fixă poţi să deschizi un meci. Noi vrem să facem treabă cât mai bună. Sunt pregătit să îmi asum rolul de lider. Sper să facem faţă. Aici, la CFR, trebuie să dai 100%. Nimeni nu e relaxat. Ştiam că Slavia e favorita grupei. Noi vom face tot posibilul să câştigăm„, a declarat şi Yuri.

„CFR Cluj câştigă de 5 ani campionatul şi spuneţi că e cu noroc. Nu este noroc, exersăm foarte mult fazele fixe„, a spus şi Mario Camora.

Recomandări
  • Dan Petrescu, discurs sincer CFR Cluj – Petrolul Ploieşti 1-0
  • Mesajul transmis de „Bursuc”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și