Închide meniul

Dan Petrescu, după finalul dramatic din CFR – FCSB 1-1: ”Am căzut, am zis că luăm gol. Așa îmi dau eu viața mereu”

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2023, 8:23

  • CFR – FCSB 1-1
  • Farul are 4 puncte peste CFR în clasamentul Ligii 1

Pe Dan Petrescu finalul dramatic din CFR – FCSB 1-1 l-a găsit rugându-se ca echipa sa să nu ia gol. Asta atunci când reușita lui Billel Omrani era analizată de VAR. A fost ofsaid până la urmă și ”Bursucul” și ardelenii au scăpat de un eșec care îi putea costa titlul de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR are trei egaluri în primele trei meciuri din play-off-ul Ligii 1, iar Farul lui Gică Hagi s-a distanțat la patru puncte, în fruntea clasamentului. ”Nu e anul nostru”, anunță Dan Petrescu.

Dan Petrescu, după finalul dramatic din CFR – FCSB 1-1: ”Așa îmi dau eu viața mereu”

”E clar că nu e anul nostru. Până acum trei meciuri, trei dramatice! Cred că anul ăsta va fi foarte greu pentru mine ca antrenor. Chiar la un moment dat am căzut jos, sincer vă spun! Nu am mai văzut un asemenea an în cariera mea de antrenor. Fiecare meci dramatic… goluri anulate, penalty-uri. În ultimul minut au fost ocazii şi la noi, şi la ei.

Reclamă

Yeboah şi Yuri au avut ocazii foarte mari. Coman a avut, dar am înţeles că era ofsaid la ultima fază, chiar dacă marca. Omrani a dat gol din ofsaid. Au fost meciuri care au plăcut la lume, la fani, la telespectatori. Mie îmi plăcea dacă câştigam.

De data asta nu am ce să le reproşez la băieţi. După meciul de la Craiova eram supărat. Îmi pare rău că Bîrligea a cerut schimbare, era într-o formă excelentă şi cred că a fost cel mai bun jucător al nostru, mai ales în prima repriză.

Reclamă

(Reporter: La golul anulat al lui Omrani v-am văzut rugându-vă, şi apoi la ultima fază v-am văzut pe spate) Am căzut, am zis că luăm gol în ultimul minut iar. Că am mai luat cu FCSB, cu Edjouma. Şi la faza lui Yuri am trăit la intensitate maximă, nu ştiu cum a putut să rateze de acolo. Astea sunt reacţiile pe care le ai pe bancă, îţi doreşti. Nu contează vârsta, nu contează echipa. Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul, aşa voi face tot timpul”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Cum arată clasamentul din play-off după CFR Cluj – FCSB 1-1

Cum arată clasamentul din play-off după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Cele mai bune echipe ale sezonului trecut au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Rezultatul o avantajează pe Farul lui Gică Hagi.

CFR Cluj şi FCSB şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat. CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în turul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii au câştigat cu acelaşi scor returul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, CFR Cluj şi FCSB s-au încurcat reciproc. Ardelenii păstrează un punct avans faţă de roş-albaştri, dar nu au mai rămas aproape de Farul.

  • 1. Farul Constanţa – 39 de puncte
  • 2. CFR Cluj – 35 de puncte
  • 3. FCSB – 34 de puncte
  • 4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
  • 5. Rapid Bucureşti – 28 de puncte
  • 6. Sepsi 21 de puncte

Pentru CFR Cluj urmează un nou meci acasă, cu Sepsi. FCSB va juca pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”