Închide meniul

Dan Petrescu e speriat de Billel Omrani, după ce a aflat că e titular în FCSB – CFR Cluj: „Trebuie să fim atenţi la el! Nici nu ştie ce e aia presiune!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 19:10

Dan Petrescu e speriat de Billel Omrani, după ce a aflat că e titular în FCSB – CFR Cluj: „Trebuie să fim atenţi la el! Nici nu ştie ce e aia presiune!

Dan Petrescu, speriat de titularizarea lui Billel Omrani

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu e speriat de Billel Omrani, după ce a aflat că e titular în FCSB – CFR Cluj. Antrenorul campioanei spune că trebuie să fie atent la atacantul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizarea lui Billel Omrani în FCSB – CFR Cluj l-a speriat pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei spune că echipa sa trebuie să fie atentă la atacantul francez.

Dan Petrescu e speriat de Billel Omrani, după ce a aflat că e titular în FCSB – CFR Cluj

Petrescu a vorbit şi despre delegarea lui Istvan Kovacs la derby şi spune că ar vrea să nu vorbească despre arbitraj la finalul meciului.

„În ultimii 5 ani acest meci a fost cel mai important. În momentul de faţă, sunt şi alte echipe care se bat la titlu. E o lovitură la cap, se poate juca cu ea. Nu ştiam că e aşa grav. Credeam că va fi o tactică de-a lor. FCSB a jucat cu Chindia 90 de minute fără Olaru şi Comapgno, un meci foarte greu. Normal, îl cunosc cel mai bine. Ştim că e foarte periculos. Trebuie să fim foarte atenţi la el. Ca să câştigi trofee trebuie să faci faţă presiunii. E golgheterul all-time al CFR-ului în Europa. Nu are probleme cu presiunea, nici nu ştie ce e aia. Sper să nu vorbim de arbitraj după meci, asta e cel mai important”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB: “Îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm cu CFR Cluj”

Ce a spus Billel Omrani după primul gol înscris la FCSB, în etapa a 20-a a Ligii 1. Atacantul francez a spart gheaţa şi a marcat în victoria cu Chindia Târgovişte, scor 2-0. Omrani a dezvăluit că s-a declanşat sărbătoarea în vestiar după cea de-a cincea victorie la rând în campionat. Pentru vârful de 29 de ani urmează chiar duelul cu fosta sa echipă, CFR Cluj.

Reclamă

Sunt foarte fericit. Primul gol, sper să dau mai multe. Cea mai importantă este victoria, a fost un teren greu. Asta e, trebuie să ne adaptăm pe teren. Plouă, asta e!

Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu“, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și