Închide meniul

Dan Petrescu, explicație fabuloasă pentru cartonașul galben încasat în FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. „A căzut o sticlă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 18:44

Dan Petrescu, explicație fabuloasă pentru cartonașul galben încasat în FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. „A căzut o sticlă!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu într-o conferință de presă / AS.ro

Dan Petrescu a încasat un cartonaș galben în meciul FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. „Bursucul” susține că arbitrul Adrian Cojocaru nu l-a avertizat pentru proteste, ci pentru că o sticlă a căzut în surpafața tehnică a celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a spus că nici măcar nu e el vinovat pentru sticla căzută, vina îi aparține secundului său, Cristian Panin.

Dan Petrescu, explicație fabuloasă pentru cartonașul galben încasat în FC Voluntari – CFR Cluj

„A cazut o sticlă, n-am făcut nimic, n-am vorbit la arbitru, a căzut o sticlă, pe cuvânt și al patrulea a zis așa e regulamentul, trebuie să îi spun că a căzut sticla aia. De fapt o dăduse Panin, n-o dădusem eu dar fiind eu antrenorul a trebuit să îmi dea mie galben. N-am protestat deloc astazi”, a spus Petrescu, la conferința de presă după meci.

Dan Petrescu a fost suspendat recent la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2, pentru cumul de cartonașe galbene.

„Bursucul” e printre cei mai vocali antrenori din Liga 1, fiind cunoscut pentru criticile sale la adresa arbitrilor.

Reclamă

Detalii despre crizele de nervi ale lui Petrescu

Dumitru Dragomir a găsit o explicaţie pentru crizele nervoase ale lui Dan Petrescu din timpul meciurilor. Fostul preşedinte al LPF spune că antrenorul campioanei este surprins deseori nervos pentru că nu vrea să piardă.

Dragomir spune despre Dan Petrescu că s-a născut învingător şi nu îi place să piardă. Dragomir crede că şi dacă ar juca tenis cu Nadal, Petrescu şi-ar dori să câştige.

„De ce eşti patron, doar să-mi cheltuieşti banii? Dan Petrescu nu trebuie să fie orgolios, va lua titlul. Te adaptezi la toate. Dacă joacă tenis cu Nadal, el vrea să bată, îl înnebuneşte de cap. Fiul meu a jucat tenis cu el. Şi 2-2 dacă joacă, pe un teren mic, cât camera asta, el vrea să câştige. E din naştere şi trebuie să-l înţelegi. Când e haos la o echipă, nu e aproape performanţa. Sunt foarte puţini jucătorii care rezistă presiunii”,a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu, avertizat în FC Voluntari – CFR Cluj 0-1
  • Explicație fabuloasă a „Bursucului”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și