Închide meniul

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj: „Nu vă dați seama cât de bine îmi pare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 17:18

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj: „Nu vă dați seama cât de bine îmi pare!

Dan Petrescu e antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu, alături de trofeul de campion al României / Hepta

Dan Petrescu s-a declarat încântat după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. „Bursucul” abia aștepta o pauză pentru fotbaliștii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj, programat inițial duminică, pe 4 septembrie, a fost amânat deorece ambele formații vor juca săptămâna viitoare primele partide în grupele Conference League.

Dan Petrescu, în al nouălea cer după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj s-a amânat

„Ar fi fantastic, și pentru noi și pentru ei, să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme de lot, de accidentări și o foarte mare oboseală la echipă. Asta se vede.

Cred că cel mai bun jucător va fi pentru noi o pauză. Sunt convins că 2-3 zile de pauză vor rezolva problemele de la echipă. Îmi pare așa de bine că am amânat acest meci, nu va dați seama. Toată lumea are nevoie de o pauză.

Mi se pare că s-a facut ceva logic. Dacă ambele echipe au vrut… Și FCSB e într-o situație similară. N-au jucat așa de multe meciuri, dar au și ei ceva probleme de lot. Au văzut și ei cum e să fii în Europa, nu e așa ușor„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinatea partidei cu FC Voluntari.

Reclamă

Joia viitoare, FCSB are un duel de foc cu West Ham, în timp ce CFR Cluj va juca cu FC Ballkani.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Reclamă 4 / 0/3

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham
Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după tragerea la sorţi din Conference League

„Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.

Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!

Iar o să zică lumea că mă plâng, dar eu voiam West Ham, asta voiam. În cealaltă urnă vă spun cu cine voiam. Erau două echipe, una din Irlanda şi una din Scoţia. Pentru că mă întorceam tot în Anglia. Şi stilul lor mă avantaja pe mine mai mult. Dar niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi.

(Reporter: Dar care e norocul lui Dan Petrescu?) Nu la tragerile la sorţi. V-am zis ce vă doream. West Ham, Hearts… şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din 8 să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penalty-uri”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și