Închide meniul

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pentru mine nu e un meci deosebit”. De ce se teme antrenorul campioanei

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 21:06

Reclamă
Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pentru mine nu e un meci deosebit. De ce se teme antrenorul campioanei

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu a dat declaraţii înainte de CFR Cluj - FCSB / Profimedia Images

Dan Petrescu a dat o declaraţie scurtă înainte de meciul CFR Cluj – FCSB. Antrenorul echipei campioană a vorbit despre Ciprian Deac, titularizat în ultimul moment, dar şi despre principala lui temere legată de derby-ul de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a spus că a fost nevoit să îl titularizeze pe Ciprian Deac pentru că Boateng s-a accidentat. Petrescu se teme doar în ceea ce priveşte rezultatul, fiind un meci foarte important atât pentru echipa lui, cât şi pentru FCSB.

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pentru mine nu e un meci deosebit”

Nu-i pentru mine un meci deosebit, e un meci deosebit pentru clubul CFR. E un meci cu presiune maximă pentru ambele echipe. Eu sper ca publicul să ne ajute şi echipa să arate bine.

Vedem la meci. Deac s-a recuperat în ultimul moment şi va trebui să joace pentru că Boateng s-a accidentat. Cel mai important e rezultatul. De asta mi-e teamă, de rezultat. Atuul nostru e să fim uniţi şi să jucăm pentru echipă„, a declarat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB pentru digisport.ro.

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu a recunoscut, înainte de CFR Cluj – FCSB, că a fost inspirat de discursul lui Carlo Ancelotti de după victoria cu 4-0 a lui Real Madrid cu FC Barcelona. Petrescu a dezvăluit că le-a promis jucătorilor lui, ca şi „Don Carlo”, o zi liberă în cazul în care vor câştiga meciul cu FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o ședință. Ori să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Și sunt mulți jucători pe care dacă i-aș certa, nu știu dacă ar mai face față. Important e să câștigăm.

Am spus-o și o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere și banii. Nu știu dacă ați văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult. Dacă la jucători le spui că mâine „day off” (n.r. – ai zi liberă) și ai 3.000 de euro dacă bați, gata, ăla e!

Degeaba facem noi restul. Când Ancelotti a anunțat după meci că e zi liberă, a sărit vestiarul, a început să sară în sus. Ca fotbalist nu prea ai zi liberă, decât atunci când îți dă antrenorul. Și te bucuri foarte mult. Primele, la fel, orice fotbalist joacă și pentru bani.

Reclamă

Dar nu cred că atunci când intră în teren un fotbalist se gândește la prima de după joc. Când intri în teren ești concentrat doar la meci. Și asta vor face toți jucătorii din play-off.

Și noi am avut un jucător care a decis un derby. Janga, la ei. În acest sezon avem o victorie noi, una ei. Cam așa a fost cu toate echipele. Cu Farul, cu Rapid la fel. Cu toate, în afară de Sepsi. Acum vin meciurile decisive, care contează cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu, înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, care va avea loc duminică seara, de la ora 21:00.

Elias Charalambous, despre surprizele din primul 11

Antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous, a vorbit şi el înainte de startul partidei despre meciul pe care echipa lui îl dispută în deplasare cu CFR Cluj.

Aşa cum am spus în timpul săptămânii, toate meciurile sunt speciale. Ştiu că CFR e o echipă foarte bună. Ştiu acest stadion, jucătorii sunt concentraţi, avem planul nostru şi sper să câştigăm cele 3 puncte. Scopul nostru este să câştigăm fiecare meci. (n.r. despre surprizele din primul 11) Ţine de felul în care vedem noi acest meci„, a declarat Elias Charalambous.

CFR Cluj – FCSB, echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și