Închide meniul

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio: „Dacă era Sheriff Tiraspol, poate ne dădeau 5-0. Cum i-au bătut ăia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2022, 23:59

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio: „Dacă era Sheriff Tiraspol, poate ne dădeau 5-0. Cum i-au bătut ăia!

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB

Dan Petrescu, la conferința de presă / As.ro

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio în Conference League. Antrenorul campioanei a spus că şi-ar fi dorit ca CFR Cluj să joace cu Sheriff Tiraspol, dar a lansat şi o ironie la adresa FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a făcut referire la umilinţele pe care FCSB le-a trăit în partidele cu Silkeborg, când echipa antrenată atunci de Nicolae Dică a primit 10 goluri în două partida.

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB, după ce CFR Cluj a picat cu Lazio

Eram în maşină, mergeam de la echipă. Mă întorceam la stadion. Ştiam că tragerea la sorţi e ca penalty-urile pentru mine. La penalty-uri nu am câştigat niciodată. La tragerile la sorţi nu am câştigat niciodată. Eu am zis că o să fie Trabzonspor, aşa m-am gândit. Sau Qarabag, că erau vreo 7 ore de zbor şi o deplasare foarte grea. Şi mie nu îmi place să zbor.

Dacă nu, m-am gândit că o să fie Lazio, cea mai bună echipă care putea să fie trebuie să o ia CFR-ul. Dacă era FCSB la tragerea la sorţi, sigur era Sheriff Tiraspol, 100%. Asta e, fiecare cu norocul lui. Eu sincer voiam Sheriff, poate ne băteau 5-0, 5-0, cum i-au bătut ăia. Dar eu pe Sheriff o voiam. Ei sunt favoriţi, dar cu CFR Cluj nu e uşor să te califici niciodată. Şi Sevilla a păţit-o! A crezut că se califică uşor şi nu a fost aşa. Şi lui Lazio îi va fi foarte greu. Dar până atunci mai sunt 3 luni, se pot întâmpla multe lucruri.

Lazio e în formă mare, e pe locul 3. A bătut şi în derby. Avantajul meu e că îi cunosc pe derost, că urmăresc fotbalul din Italia, din Anglia, din Spania şi din Franţa. Aproape toate meciurile lui Lazio le văd„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Suma uriaşă câştigată de CFR Cluj în Conference League

Suma uriaşă pe care CFR Cluj a câştigat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. Campioana României a strâns o sumă imensă după ce a terminat pe locul al doilea în grupa din Conference League.

Astfel, campioana României a câştigat 5.225.000 de euro pentru performanţa de a fi ajuns în primăvara europeană.

La această sumă se vor adauga şi alţi bani pe care CFR Cluj îi va încasa datorită coeficientului european. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League cu echipe venite din Europa League. CFR Cluj a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. CFR Cluj a reuşit două victorii cu Slavia Praga şi o remiză şi o victorie cu Ballkani.

Premiile acordate în Conference League

  • calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
  • victorie în grupe: 500.000 de euro
  • egalul în grupe: 166.000 de euro
  • primul loc în grupă: 650.000 de euro
  • locul 2 în grupă: 300.000 de euro
  • calificare în optimi: 600.000 de euro
  • calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • calificare în finală: 3 milioane de euro
  • campioana: 2 milioane de euro

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și