Închide meniul

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo. De la ce a început scandalul uriaş de la Manchester United

Dan Roșu Publicat: 21 octombrie 2022, 14:23

Reclamă
Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo. De la ce a început scandalul uriaş de la Manchester United

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag şi Cristiano Ronaldo, la finalul unui meci / Profimedia Images

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo. Înainte meciului cu Chelsea, managerul lui Manchester United a spus totul despre situaţia reală de la gruparea de pe Old Trafford, care l-a dus pe CR7 la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul olandez susţine că Ronaldo nu a vrut să intre pe teren din postura de rezervă, în meciul important cu Tottenham, 2-0. Mai mult, la final, el a părăsit stadionul înainte de fluierul de final. Pentru aceste două ieşiri, lusitanul va plăti şi o sumă uriaşă, un milion de lire sterline.

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo

„Da, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren cu Tottenham. Trebuie să fie consecinţe. E important să se ia măsuri pentru ca atitudinea şi mentalitatea grupului să fie cele corecte.

Primul episod din meciul cu Rayo a fost inacceptabil, dar nu a fost singurul. A dua oară, trebuie să existe consecinţe. Fotbalul este un sport de echipă şi trebuie să respecţi un standard”, a spus Ten Hag, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

În amicalul cu Rayo la care face referire Ten Hag, Ronaldo a fost titular şi a părăsit terenul în minutul 75. Alături de mai mulţi colegi, starul a decis să plece mai devreme spre casă, pentru a nu prinde aglomeraţia de după meci. Gestul nu a fost nici atunci, în august, pe placul lui Ten Hag.

„Cu siguranță nu sunt de acord cu asta. Cred că este de neacceptat. Suntem o echipă și toți jucătorii trebuie să aștepte până la finalul partidei”, a spus Erik ten Hag, conform lui Fabrizio Romano, la acel moment.

Cristiano Ronaldo, situaţie incredibilă la Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 ani) a ajuns într-o situaţie incredibilă la Manchester United. De la rezervă de lux, superstarul portughez a ajuns acum chiar şi la antrenamente cu echipa U21.

Reclamă 4 / 0/3

CR7 a fost exclus din lotul lui Manchester United pentru partida de sâmbătă cu Chelsea. Erik ten Hag a fost nemulţumit de atitudinea portughezului, care a plecat de la stadion în timpul meciului cu Tottenham, scor 2-0.

După ce a fost scos din lot, Cristiano Ronaldo a fost trimis să se antreneze cu echipa U21 a clubului, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Superstarul lusitan a fost surprins în această dimineaţă în timp ce sosea la baza de antrenament. Acolo, acesta nu se va pregăti alături de tinerii jucători, ci individual.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a fost exclus din lotul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacţie, după ce a fost scos din lotul lui Manchester United. Starul lusitan este gata să lupte pentru un loc de titular în echipa lui Erik ten Hag, şi nu ia în calcul o plecare de pe Old Trafford.

Totodată, Ronaldo a mai dezvăluit că încearcă să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă, şi că va da totul pentru a reveni alături de coechipierii săi cât mai repede.

„Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat.

Reclamă

Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată ‘căldura’ de moment scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe conturile oficiale de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și