Închide meniul

Dan Petrescu, mesaj ferm în privința brazilianului Jo: „E mai rotund decât îl cunoșteam eu! E total nepregătit”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 17:53

Dan Petrescu, mesaj ferm în privința brazilianului Jo: „E mai rotund decât îl cunoșteam eu! E total nepregătit

Dan Petrescu a vorbit despre brazilianul Jo

Dan Petrescu a vorbit despre brazilianul Jo / Hepta

Dan Petrescu a transmis un mesaj ferm în privința brazilianului Jo. Fostul atacant de la Manchester City a sosit în cursul săptămânii la Cluj pentru a semna cu CFR. Totuși, situația se poate dovedi mai complicată decât ar fi sperat fanii campioanei. Dan Petrescu a dezvăluit că Jo este complet ieșit din formă și încă nu este hotărât dacă să-i ofere sau nu un contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Alves de Assis Silva, cunoscut pe scurt ca „Jo”, n-a mai jucat vreun meci oficial din noiembrie 2022. Brazilianul chiar a fost aproape de retragere la începutul acestui an, însă acum pare dispus să încerce o ultimă aventură, în Liga 1.

Dan Petrescu, mesaj ferm în privința brazilianului Jo: „E mai rotund decât îl cunoșteam eu! E total nepregătit”

Dan Petrescu l-a mai antrenat pe Jo pe vremea când activa în China, la Jiangsu Suning, în sezonul 2015/2016.

Anii au trecut, iar brazilianul nu mai este pe placul „Bursucului”. Petrescu a recunoscut că Jo are câteva kilograme în plus care i-ar putea „interzice” transferul în Gruia.

Tehnicianul lui CFR Cluj a dezvăluit că decizia finală în privința lui Jo va fi luată împreună cu conducerea clubului, după derby-ul cu U Cluj, de luni seară.

Reclamă

„A apărut Jo, l-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.

Ce a spus Dan Petrescu despre fostul atacant al lui Manchester City: „Nu vreau să fie simplu spectator”

A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. Nu aș vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină puțin pregătit. El e nepregătit total.

Din punctul ăsta de vedere, aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine. Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj și U Cluj se duelează luni, de la ora 20:30, în ultima etapă a sezonului regular. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dacă îi va convinge pe șefii din Gruia în cele din urmă, brazilianul Jo va semna un contract valabil pe 3 luni cu CFR, susține fanatik.ro. Există posibilitatea ca înţelegerea dintre cele două părţi să se prelungească pe încă un an, dacă fostul star din Premier League va confirma în tricoul campioanei.

Jo a bifat 20 de selecții la naționala Braziliei

Apogeul carierei lui Jo a fost atins în 2008, când a fost transferat de Manchester City. Brazilianul a adunat 42 de apariții în tricoul clubului din Premier League. El a marcat 6 goluri și a câștigat și un trofeu alături de “cetățeni” – Cupa Angliei, în 2011.

Jo s-a despărțit de City în 2011 și s-a întors în Brazilia, la Internacional. De-a lungul carierei, Jo a mai evoluat la Corinthians, ȚSKA Moscova, Everton, Galatasaray, Atletico Mineiro, Al-Shabab, JS Suning, Nagoya Grampus și Ceara.

Joao Alves de Assis Silva a bifat și 20 de selecții la naționala Braziliei, reușind să înscrie 5 goluri. El a debutat la Selecao sub comanda selecționerului Dunga, în 2007. Atacantul dorit de CFR Cluj a câștigat Cupa Confederațiilor în 2013, alături de Brazilia.

Jo a jucat pentru Brazilia și la Jocurile Olimpice din 2008, precum și la Campionatul Mondial din 2014.

Per total, Jo a cucerit 13 trofee de-a lungul carierei, inclusiv Copa Libertadores în 2013, alături de Atletico Mineiro.

Reclamă

Cea mai mare cotă de piață a lui Jo a fost de 17 milioane de euro, în 2008, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
  • Dan Petrescu, mesaj ferm în privința brazilianului Jo
  • „E mai rotund decât îl cunoșteam eu! E total nepregătit”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și