Închide meniul

Dan Petrescu n-ar vrea să fie în locul lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg: ”Mulți se așteaptă să pierd, dar nu știu de ce”

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 9:33

Reclamă
Dan Petrescu n-ar vrea să fie în locul lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg: ”Mulți se așteaptă să pierd, dar nu știu de ce”

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în primăvara europeană

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / Hepta

Dan Petrescu n-ar vrea să fie în locul lui Nicolae Dică, antrenor care a pierdut două meciuri europene cu același scor, 0-5, cu Silkeborg. Antrenorul campioanei e sigur că dacă ar fi pățit așa ceva, presa ar fi fost mult mai dură cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în situația în care Neluțu Varga a fost nemulțumit în debutul acestui sezon și de felul defensiv în care joacă ardelenii. Între timp, au venit două victorii cu Slavia Praga, 1-0 și 2-0, și lucrurile s-au calmat în Gruia.

Dan Petrescu n-ar vrea să fie în locul lui Nicolae Dică

”Eu nu vorbesc de alți antrenor, vorbesc doar de mine. Nici nu îmi place să iau la mișto pe nimeni, niciodată nu am făcut asta. Vă dați seama, dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0 ce era acum… Trei luni aveau ce să scrie!

Trei luni eram atacați. Mai ales eu. Mulți se așteaptă să pierd, dar nu știu de ce. Eu n-am vrut răul nimănui. Respect toți antrenorii, îi laud. Dacă antrenorii își dau cu părerea despre mine, e părerea lor, o respectăm și mergem înainte. E democrație”, a spus ”Bursucul”, într-o conferință de presă.

Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1

Nicolae Dică a oferit prima reacție după FCSB – UTA 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. „Dicanio” a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

Reclamă

„Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot.

Reclamă 4 / 0/3

Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și