Închide meniul

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani – CFR Cluj 1-1: „Nu înţeleg de nu a intervenit VAR-ul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 19:51

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani – CFR Cluj 1-1: „Nu înţeleg de nu a intervenit VAR-ul!

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani – CFR Cluj 1-1. Antrenorul campioanei nu îşi explică de ce Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, nu a fost ajutat de sistemul VAR la faza golului marcat de moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Dragu a smuls un punct pentru FC Botoşani în minutul 90+1. Dan Petrescu acuză că faza a plecat de la o greşeală de arbitraj. E sigur că jucătorii săi trebuiau să primească un aut, şi nu gazdele, cum a decis „centralul”.

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani – CFR Cluj 1-1. Ce îi reproşează lui Szabolcs Kovacs

Din păcate am pierdut două puncte mari, am avut 1-0 până în minutul 90. Nu ne-am creat prea multe ocazii, nici ei nu au avut prea multe. Cred că la prima ocazie de gol au marcat. Golul a venit după un aut mare care era al nostru. A fost dintr-un aut clar al nostru, nu înţeleg de ce nu a intervenit VAR-ul. Eu nici nu am văzut golul.

Mai avem două partide foarte grele, vor fi 39 de meciuri în acest an. Ne doream să terminăm anul pe primul loc. Acum ne va fi mai greu. Meciul următor va fi mult mai greu pentru că jucăm cu FCSB etapa viitoare„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Cvek a înscris în minutul 27, cu capul, după o centrare a lui Cristi Manea. Rezerva Andrei Dragu a egalat pentru gazde în minutul 90+1. A fost primul său gol în Liga 1.

Reclamă

Bravo lor, nu au cedat. A fost un meci contra unei echipe cu joc bun. A doua repriză echilibrată. E un punct de plecare, mă bucur pentru Dragu că a marcat, e primul lui gol la echipa noastră. E devreme, dar avem încredere. Important să facem un joc bun și meciul următor. Nu ne gândim în primul rând la victorie, ci la un joc bun. E destul de devreme să spun cine m-a impresionat, astăzi au excelat toți. Cu FCSB întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroși. Astăzi s-a întors norocul și spre fața noastră„, a declarat Flavius Stoican după ce a încurcat-o pe CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ratat șansa să se apropie la un singur punct de liderul Farul. Campioana rămâne la trei lungimi de echipa lui Gică Hagi, însă are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Botoșani a urcat pe locul 12, cu 21 de puncte.

FC Botoşani – CFR Cluj 1-1

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, meciul cu formaţia CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 20-a din Superligă.

Reclamă 4 / 0/3

La Botoşani scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 28, când Lovro Cvek a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Gazdele au alergat după egalare în repriza secundă, şi au reuşit să înscrie în minutul 90+1 prin Dragu.

FC BOTOŞANI: Ed. Pap – Patache (Sno 81), R. Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – Zabou (M. Roman 80), Dican, A. Ivanov (Tîrcoveanu 59) – Sekou Camara (Dragu 21), M. Roman II, Mailat (Pinson 59). ANTRENOR: Flavius Stoican

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger (Yuri 46), A. Burcă, Camora – Cvek, Boateng, C. Deac (Malele 80) – Roger (Hoban 89), Janga (Yeboah 62), Birligea (Petrila 89). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Ţigănaşu 31, Pinso 85 / Kolinger 20, Janga 52, Roger 88

Arbitri: Kovacs Szabolcs – Ciprian Danşa, Tunyogi Ferencz – Rusandu Lucian

Arbitri VAR: Vidican Rareş – Alexandru Vodă

Observator: Ioan Costin Toma

Reclamă
Recomandări
  • FC Botoşani – CFR Cluj 1-1
  • Ce a declarat Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și