Închide meniul

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Echipa lui Dan Petrescu a ratat victoria în minutul 90+1! Flavius Stoican, salvat în prelungiri la debut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 19:30

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Echipa lui Dan Petrescu a ratat victoria în minutul 90+1! Flavius Stoican, salvat în prelungiri la debut

FC Botoșani - CFR Cluj 1-1

Jucătorii de la Botoșani și CFR, în timpul unui meci / Hepta

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1. Echipa lui Dan Petrescu a ratat victoria în minutul 90+1. Flavius Stoican a fost salvat în prelungiri de o rezervă la primul meci pe banca moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cvek a înscris în minutul 27, cu capul, după o centrare a lui Cristi Manea. Rezerva Andrei Dragu a egalat pentru gazde în minutul 90+1. A fost primul său gol în Liga 1.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ratat șansa să se apropie la un singur punct de liderul Farul. Campioana rămâne la trei lungimi de echipa lui Gică Hagi, însă are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Botoșani a urcat pe locul 12, cu 21 de puncte.

CFR Cluj e neînvinsă de patru meciuri în campionat, trei victorii şi un egal. FC Botoşani nu a mai câştigat de şapte etape, în care are patru egaluri şi trei înfrângeri.

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1

Final de meci! FC Botoșani – CFR Cluj s-a terminat 1-1

Reclamă

Min 90+1! GOOOL FC Botoșani! Andrei Dragu a egalat. Este primul său gol în Liga 1.

Min 45: Pauză! Este 0-0.

Min 27: GOOOL CFR Cluj! Cvek a înscris cu capul din centrarea lui Cristi Manea.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul.

FC Botoșani: 1. Ed. Pap – 19. Patache, 44. R. Sadiku, 32. Șeroni, 30. Țigănașu – 99. Zabou, 6. Dican, 4. Ivanov – 17. S. Camara, 20. M. Roman II, 26. Mailat
Rezerve: 82. Ureche, 2. Sno, 12. M’Dahoma, 77. Dragu, 18. Perianu, 10. Târcoveanu, 93. Pinson, 11. M. Roman, 7. Petkovski
Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 45. Camora – 40. Cvek, 21. Boateng, 10. C. Deac – 8. Roger, 32. Janga, 30. Bârligea
Rezerve: 90. R. Sava – 44. Yuri, 6. Billong, 28. Hoban, 37. Bordeianu, 11. Petrila, 20. Mistrati, 15. Yeboah, 9. Malele
Antrenor: Dan Petrescu

Știrea inițială

Antrenorul grupării din Gruia se teme de duelul cu moldovenii care trec printr-un moment teribil. Etapa trecută au cedat cu 0-8 în fața Farului lui Hagi. FC Botoșani tocmai a pierdut și cu FCSB, în Cupa României. Numirea lui Flavius Stoican i-a încurcat planurile lui Petrescu.

E clar că toate aceste lucruri mă fac să fiu și mai îngrijorat. E normal, când un antrenor vine la echipă, jucătorii vor să îl impresioneze la primul meci.

Ei vor fi foarte entuziaști, foarte motivați, iar meciurile cu ei au fost mereu foarte echilibrate. Ultimul meci acasă cu FCSB din campionat au jucat foarte bine.

Reclamă

Am văzut din nou meciul. Au resursele necesare să încurce pe oricine. Au marcat două goluri și puteau să mai înscrie alte trei. E clar că la meciul cu noi se vor autodepăși. Vor face tot ce e posibil să încurce campioana României. Primele 5 etape au fost pe primul loc, apoi nu au mai câștigat 14 meciuri. Preferam ca Stoican să vină după meciul cu noi.

Suntem puțin obosiți, a fost un drum greu până la Constanța. Eu sunt conștient de acest lucru. Sper să le transmit și jucătorilor același lucru. Vor juca al 36-lea meci al sezonului, până la finalul anului vor fi 40. Și mai vin vreo 30 de meciuri. Va fi foarte greu. Trebuie să știu să-i motivez„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Una dintre cele patru înfrângeri stagionale ale lui CFR Cluj a venit chiar cu FC Botoșani, în meciul tur. Ardelenii și-au revenit și au urcat pe locul secund în Liga 1. Au 40 de puncte, cu 4 mai puțin decât Farul. Campioana en-titre are și două restanțe de disptat.

În ultimele 14 meciuri de campionat, FC Botoșani a obținut o singură victorie. Este pe locul 12 înaintea partidei cu CFR Cluj.

Neluțu Varga i-a propus prelungirea contractului lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a recunoscut că Neluțu Varga i-a propus prelungirea contractului pe care îl are cu CFR Cluj. Înțelegerea „Bursucului” mai este valabilă un an și jumătate, dar patronul campioanei României vrea să îi „betoneze” contractul.

Neluțu Varga vrea să îl mai țină cinci ani pe Dan Petrescu pe banca grupării din Gruia. Antrenorul CFR-ului așteaptă să vadă actele, dar și-a dat acordul de principiu. Dan Petrescu anunță că ar putea fi tentat să plece de la CFR Cluj numai de o echipă din Anglia.

M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus așa ceva (n.r. prelungirea contractului), dar nu am discutat nimic. A fost o propunere. Eu am zis ok, când e ceva real și când într-adevăr se vede oferta sau contractul, veți afla. Eu am spus că sunt de acord, dacă el vrea acest lucru. Dar mai multe nu am ajuns, poate așteaptă să se termine aceste trei meciuri, sau vacanța. Nu știu.

Eu mereu am fost de acord, dar au fost alte probleme. Nu a fost problema mea. La un club trebuie să știi să treci și peste momentele grele, să fii unit și când sunt momente grele, nu numai în momentele bune. Nu am de ce să plec de aici, mă simt excelent, am tot ce îmi trebuie. În continuare sper să fac rezultate, e clar că numai rezultatele mă vor menține. În momentul când e un proiect mai lung, ar trebui să fie și răbdare mai multă. Toată lumea știe ce pot face eu dacă mi se dă o mână liberă.

(Reporter: Chiar dacă sună telefonul din afară?) Am mai zis-o mereu. Sunt echipe din Anglia, dacă vin vreodată, asta nu o să fie o problemă să ne înțelegem. Dar în rest, în altă parte, nu cred că are rost să plec. Eu mai am un an și jumătate de contract, cred că e ok. Dacă e 5 sau un an și jumătate, nu mai contează.

La fotbal dacă pierzi un meci, se uită tot. Nu-ți mai dă nimeni 5 ani sau 7 ani, nu mai vrea să te vadă. Cel mai clar e la Mondial. Toți care pierd își dau demisia. Dar înainte puțini au anunțat acest lucru. În fotbal nimeni nu mai are răbdare„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Recomandări
  • FC Botoșani – CFR Cluj 1-1
  • Campioana României s-a împiedicat la Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și