Închide meniul

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”! Declarația care îi face să tremure pe fanii ardelenilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 9:56

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”! Declarația care îi face să tremure pe fanii ardelenilor

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”!

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”! Anunțul e făcut de Narcis Răducan, după Sepsi – CFR Cluj 1-2, partidă din etapa a 9-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducan susține că echipa din Gruia are nevoie de o nouă strategie, care să se bazeze pe formarea și vânzarea unor jucători tineri. Narcis susține că Petrescu nu este antrenorul cu care să beneficiezi de un asemenea plan.

Narcis Răducan: ”Dan Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj”

”Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj, eu așa cred. S-au adunat mai multe, în primul rând îl presează foarte mult această contraperformanță, până la urmă e un raport între ceea ce cheltui și ceea ce obții. În plus, el nu e un antrenor ieftin. Și nu cred că va sta, nu e prima dată când ar lua o pauză.

Problema știi care este? Cu fiecare an ce trece, clubul se încarcă din ce în ce mai mult din punct de vedere financiar. Câștigi o dată, de două ori, de cinci ori campionatul, dar dacă nu reușești să faci o platformă care să facă și bani, nu doar performanță, s-ar putea să nu te mai bucuri atât de mult, mă refer la acționarul principal.

Petrescu nu e omul potrivit care să creeze o astfel de platformă care să facă și bani din vânzarea de jucători. El e un antrenor de rezultat imediat, poate unul dintre cei mai buni din România”, a spus Narcis Răducan, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, anunţ înainte de Farul – FCSB

Dan Petrescu a făcut un anunţ înainte de Farul – FCSB care le dă fiori roş-albaştrilor, înaintea derby-ului de titlu. Antrenorul campioanei a spus că, din cauza accidentărilor, este posbil să joace cu juniorii în ultima etapă cu Farul. Mai mult, Petrescu a spus că nu se va uita la meciul care poate decide titlul.

„Toate meciurile au fost VAR-urile, penalty-urile, liniile trase, nu mai înțeleg nimic. Când am dat gol, am stat 5 minute. După, iar am stat la ofsaid, la penalty nu a fost penalty și tot așa. A fost un an incredibil pentru noi. atâtea ghinioane nu am avut în toată cariera mea, am avut 61 de meciuri. Accidentări… nu știu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio șansă. Camora, nicio șansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul.

Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții avem… nu știu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători. Sper să nu mai avem nevoie de niciun meci și să jucăm în Europa. Trebuie să terminăm pe locul 3. Vedem ce se va întâmpla la Rapid – Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Politica e făcută de jucătorii pe care îi am la dispoziție. Fica, Petrila și Birligea au jucat toți bine. E normal să ai și jucători tineri. La CFR, dacă n-ai rezultate imediat, nu e bine. Mai e un meci în campionat și posibil să mai jucăm unul. Nu o să mă uit la meciul ăla (n.r. – la Farul – FCSB), o să mă uit la un film„, a spus Dan Petrescu, pentru sursa citată.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și