Închide meniul

Dan Petrescu, pe modelul Gigi Becali! ”Ciprian Deac? 10 milioane de euro!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 12:19

Dan Petrescu, pe modelul Gigi Becali! ”Ciprian Deac? 10 milioane de euro!”

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu este pe modelul Gigi Becali când vine vorba despre transferul lui Ciprian Deac. Întrebat cât costă veteranul lui CFR Cluj, ”Bursucul” a răspuns pe loc: 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Rapid a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru Deac. Dan Petrescu nici nu vrea să audă de transfer și anunță că, dacă ar fi patron, nu l-ar lăsa pe fotbalistul de 36 de ani să se transfere.

Dan Petrescu, pe modelul Gigi Becali

„10 milioane de euro. Dacă se cer 7-8 milioane pe alți jucători, eu aș cere 10 pentru Deac. Asta dacă aș fi patron, dar nu sunt.

Nu l-aș lăsa să plece niciodată, avem o relație excelentă. A jucat foarte multe meciuri sub comanda mea și cred că nici el nu și-ar dori să plece”, a declarat Dan Petrescu.

Ciprian Deac evoluează la CFR Cluj din ianuarie 2017, câştigând alături de clujeni cinci titluri de campion, de la revenire. În prima perioadă a sa în Gruia, între 2005 şi 2010, mijlocaşul a mai cucerit alte două titluri în Liga 1.

Reclamă

Ciprian Deac mai are în palmares două Cupe ale României, cinci Supercupe, tot alături de clujeni. De asemenea, mijlocaşul a cucerit şi o Cupă a Germaniei, în 2011, pe vremea când evolua pentru Schalke.

CFR Cluj râde de Rapid: „Consider o glumă oferta pentru Ciprian Deac! A fost jignit!”

CFR Cluj râde de Rapid după ce giuleştenii l-au ofertat pe Ciprian Deac (36 ani). Echipa lui Adrian Mutu a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru legenda ardelenilor, însă „feroviarii” nici nu au vrut să audă.

Cristi Balaj a transmis că nu su pune problema ca Ciprian Deac să se transfere în Giuleşti. Preşedintele ardelenilor a explicat că veteranul campioanei României s-a simţit „jignit” de propunerea făcută de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

”O consider o glumă, e o ofertă dezamăgitoare. Dacă a fost cineva jignit, a fost Deac. Mai rău de atât nu putea să fie decât o ofertă pentru sigla clubului.  În scris, nu a fost nimic, dar s-a discutat.

Pot să fac și eu o glumă, să spun că s-a pierdut un zero la această ofertă. Nu e ancorată la realitate această ofertă. E jignitor pentru Deac că CFR a primit o asemenea ofertă”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Ciprian Deac la Rapid

Ciprian Deac este în atenţia lui Adrian Mutu, antrenorul lui Rapid. Mijlocaşul de la CFR Cluj este însă greu de transferat în Giuleşti. Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii Rapidului, au efectuat deja 10 transferuri, în această vară.

Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Ciprian Deac. Mijlocaşul campioanei CFR Cluj, ajuns la 36 de ani, este o mutare aproape imposibil de realizat de către conducerea giuleştenilor.

Adrian Mutu este încântat de calităţile lui Ciprian Deac, jucător de bază în echipa lui Dan Petrescu de la Cluj. Cu toate acestea, „Briliantul” a mărturisit că mijlocaşul s-ar despărţi cu greu de CFR Cluj pentru a evolua în Giuleşti, având în vedere că nu doar partea fotbalistică îl ţine în Ardeal. Ciprian CDeac are numeroase afaceri în domeniul imobiliar în Cluj.

„Acolo e o altă situație. În primul rând, nu cred că s-ar despărți CFR Cluj de Ciprian Deac. Și nu cred că el ar pleca de acolo, pe lângă faptul că el a jucat mulți ani acolo, dar și prin prisma business-urilor pe care le are acolo”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploieşti.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și