Închide meniul

Ciprian Deac, în atenţia lui Adrian Mutu. Ce spune antrenorul de la Rapid despre un transfer al mijlocaşului de la CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 15:38

Ciprian Deac, în atenţia lui Adrian Mutu. Ce spune antrenorul de la Rapid despre un transfer al mijlocaşului de la CFR Cluj

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Ciprian Deac, în tricoul lui CFR Cluj / Hepta

Ciprian Deac este în atenţia lui Adrian Mutu, antrenorul lui Rapid. Mijlocaşul de la CFR Cluj este însă greu de transferat în Giuleşti. Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii Rapidului, au efectuat deja 10 transferuri, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Ciprian Deac. Mijlocaşul campioanei CFR Cluj, ajuns la 36 de ani, este o mutare aproape imposibil de realizat de către conducerea giuleştenilor.

Ciprian Deac, în atenţia lui Adrian Mutu. Ce spune antrenorul de la Rapid despre un posibil transfer

Adrian Mutu este încântat de calităţile lui Ciprian Deac, jucător de bază în echipa lui Dan Petrescu de la Cluj. Cu toate acestea, „Briliantul” a mărturisit că mijlocaşul s-ar despărţi cu greu de CFR Cluj pentru a evolua în Giuleşti, având în vedere că nu doar partea fotbalistică îl ţine în Ardeal. Ciprian CDeac are numeroase afaceri în domeniul imobiliar în Cluj.

„Acolo e o altă situație. În primul rând, nu cred că s-ar despărți CFR Cluj de Ciprian Deac. Și nu cred că el ar pleca de acolo, pe lângă faptul că el a jucat mulți ani acolo, dar și prin prisma business-urilor pe care le are acolo”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploieşti.

Ciprian Deac evoluează la CFR Cluj din ianuarie 2017, câştigând alături de clujeni cinci titluri de campion, de la revenire. În prima perioadă a sa în Gruia, între 2005 şi 2010, mijlocaşul a mai cucerit alte două titluri în Liga 1.

Reclamă

Ciprian Deac mai are în palmares două Cupe ale României, cinci Supercupe, tot alături de clujeni. De asemenea, mijlocaşul a cucerit şi o Cupă a Germaniei, în 2011, pe vremea când evolua pentru Schalke.

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Gigi Becali despre eventualele transferuri ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman, de la FCSB la Rapid. Preţul cerut de patronul roş-albaştrilor i-a făcut pe giuleşteni să renunţe repede la mutări.

Gigi Becali a susţinut că cere 5 milioane de euro pentru Mbappe Coman şi alte 6 milioane de euro pentru Olaru. Sumele sunt uriaşe pentru Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut transferuri bune, cu ţintă. Normal că ne-am mai dori şi alţi jucători, dar nu putem să îi luăm pe toţi, nu? Este adevărat că i-am dori pe Coman şi Olaru.

Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt preţurile. Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba. Nu mai avem ce să discutăm. Nu pot să le spun decât baftă! Şi FCSB-ul îi urez baftă!”, a spus Mutu, la conferinţa de presă.

Gigi Becali i-a anunţat pe rivalii de la Rapid care e preţul corect pentru transferurile lui Florinel Coman şi Darius Olaru

Gigi Becali cere 11 milioane de euro pentru transferul la pachet al celor doi, Olaru şi Coman. „Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el.

În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și