Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2024, 17:56

Reclamă
Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!

Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali

Dan Petrescu, în timpul unui interviu / Captură Youtube

Dan Petrescu a avut prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a semnat cu echipa din Gruia şi va debuta în noul mandat în derby-ul cu Rapid, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demis de Jeonbuk, Dan Petrescu s-a întors oficial pe banca echipei pe care a mai pregătit-o în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu ardelenii a câştigat de cinci ori campionatul.

Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj

Petrescu anunţă că va avea acelaşi mandat şi în noul său mandat. Neluţu Varga i-a trasat un singur obictiv „Bursucului”, câştigarea titlului. Dan Petrescu a avut şi un mesaj pentru jucătorii săi – de cele trei meciuri din play-off depinde rămânerea lor la CFR Cluj.

Îţi dai seama că mă simt excelent, îmi pare tare bine că m-am întors. Tot timpul m-am simţit foarte bine aici. Când am plecat am spus că sigur mă voi întoarce. Sper să facem iar treabă împreună cu echipa.

De toată lumea mi-a fost dor, de oraş, de prietenii pe care mi i-am făcut, de jucători, de fani, de toată lumea.

Reclamă

(Ce vă doriţi din acest nou mandat?) Vă daţi seama că un an nu am vorbit cu presa din România, mie nu îmi place să vorbesc, mie îmi place să fac. E clar că sunt mulţi care o să vorbească acum de întoarcerea mea. Voi ştiţi de ce m-am întors şi cred că toată lumea ştie. Avem un singur obiectiv, foarte clar, de a câştiga campionatul. Asta e clar. În momentul de faţă cred că trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas, după să facem planul pentru sezonul următor.

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru jucătorii CFR-ului: „Nimeni nu are postul asigurat”

În momentul de faţă sunt trei echipe care se bat pentru locurile 2 şi 3, se va alege cine va merge în cupele europene. În opinia mea, cei care au fost aici au făcut treabă foarte bună. Au fost multe schimbări. Ţinând cont de aceste schimbări, rezultatele au fost pe măsură. Acum sper să pot să îi ajut în ultimele meciuri cu experienţa mea. Vă daţi seama că nu am timp să schimb prea multe sau să fac miracole, dar îmi doresc să joace cu acelaşi spirit cu care au jucat la ultimele două meciuri. Au câştigat datorită spiritului fantastic de echipă. Sper să menţină acelaşi spirit de echipă.

O să îi văd şi eu la antrenament pe jucători, să îmi fac o opinie mai clară. În opinia mea toţi jucătorii trebuie să ştie că nimeni nu are postul asigurat. În acelaşi timp cei care termină contractul să nu creadă că nu mă gândesc chiar să îi semnez, dacă într-adevăr dovedesc că vor să joace la CFR. Asta e foarte important, jucătorii să îmi dovedească mie în aceste 3 meciuri că vor să rămână la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

(Ce mesaj aveţi pentru suporterii noştri?) Să fie mereu alături de echipă, cum au fost până acum. Am văzut că la fiecare meci au ajutat echipa, indiferent că au ajutat echipa, indiferent că au jucat acasă sau în deplasare. Sper să îi facem fericiţi la final de sezon„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe contul oficial de Youtube al clubului.

În prezent, CFR Cluj este pe locul secund în Liga 1. Are 37 de puncte, tot atâtea câte are şi Unviersitatea Craiova. Farul este pe locul 4, cu 35 de puncte.

Neluţu Varga, încântat că l-a convins pe Dan Petrescu: „Nu se compară nimeni cu el!”

Petrescu trebuia să revină în această vară, pentru a începe pregătirea noului sezon, dar s-a răzgândit, iar „Bursucul” a revenit la echipă imediat după meciul disputat de clujeni cu Sepsi.

Mai mult, Neluţu Varga a avertizat celelalte echipe din Liga 1 că CFR Cluj va redeveni campioană şi că va domina, din nou, fotbalul din România:

(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sportpesurse.ro

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și