Închide meniul

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea! Gianluca Di Marzio a făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 19:33

Reclamă
Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea! Gianluca Di Marzio a făcut anunțul

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea!

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea! Neluțu Varga a decis să îi întărească lotul „Bursucului” cu un nou atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bîrligea a plecat la FCSB în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro. Chiar dacă CFR Cluj și-a umplut conturile, această plecare i-ar putea cauza probleme lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu primește întăriri după ce l-a pierdut pe Daniel Bîrligea!

Astfel, Neluțu Varga s-a orientat și a găsit un atacant pentru lotul lui Petrescu. Este vorba despre Andres Sfait, jucător în vârstă de 19 ani, de la Salernitana.

Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian, Gianluca Di Marzio:

„Andres Emil Sfait se întoarce în România, la CFR Cluj!”, a anunțat italianul.

Reclamă
Reclamă

Românul a adunat 2 apariții în Serie A pentru formația italiană care, la finalul sezonului trecut, a retrogradat în Serie B.

În actualul sezon competițional, Sfait a jucat un meci în Serie B și unul în Cupa Italiei. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Andres și-a început cariera la FC Ardealul Cluj-Napoca, iar mai apoi a plecat în Austria, la Grodig. În anul 2014 a ajuns în academia lui Liefering, de la care a plecat la juniorii lui RB Salzburg.

Reclamă

După această experiență a plecat la Kuchl, iar mai apoi s-a reîntors la Grodig, echipă de la care a ajuns la Salernitana, în 2022.

Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj

CFR Cluj e gata să se despartă de mai mulţi jucători, în această vară. Clujenii l-au vândut şi pe Daniel Bîrligea, la rivala FCSB. Gigi Becali i-a plătit lui Neluţu Varga nu mai puţin de două milioane de euro în schimbul atacantului.

Neluţu Varga a dezvăluit că negociază transferul lui Keita la Al Wahda. Arabii au oferit suma de 1,5 milioane de euro, însă patronul de la CFR Cluj a cerut cu 500.000 de euro mai mult.

De asemenea, pe lista plecărilor de la CFR Cluj se mai află şi Boben, Ajeti şi Kresic. Neluţu Varga a transmis că a primit oferte şi pentru Kresic, de la formaţii din Turcia şi Emiratele Arabe Unite.

„Keita, Boben, Ajeti și Kresic ar mai putea pleca. Suntem în discuții. Cu Keita și Kresic, cred că se va finaliza până luni. Ofertele sunt din Turcia și Emiratele Arabe Unite. Al-Wahda îl vrea pe Keita. Pentru Keita există o ofertă și din Arabia Saudită. Al-Wahda oferă 1,5 milioane de euro. Noi am cerut două milioane, acum negociem”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:16

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

20:38

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și