Închide meniul

Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj! Neluţu Varga, la un pas de o nouă lovitură

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2024, 18:47

Reclamă
Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj! Neluţu Varga, la un pas de o nouă lovitură

Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj

Foto: Hepta

CFR Cluj a primit o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular. Neluţu Varga a confirmat faptul că o formaţie din Emiratele Arabe Unite a pus ochii pe Keita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj e gata să se despartă de mai mulţi jucători, în această vară. Clujenii l-au vândut şi pe Daniel Bîrligea, în această săptămână, la rivala FCSB. Gigi Becali i-a plătit lui Neluţu Varga nu mai puţin de două milioane de euro în schimbul atacantului.

Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un titular de la CFR Cluj

Neluţu Varga a dezvăluit că negociază transferul lui Keita la Al Wahda. Arabii au oferit suma de 1,5 milioane de euro, însă patronul de la CFR Cluj a cerut cu 500.000 de euro mai mult.

De asemenea, pe lista plecărilor de la CFR Cluj se mai află şi Boben, Ajeti şi Kresic. Neluţu Varga a transmis că a primit oferte şi pentru Kresic, de la formaţii din Turcia şi Emiratele Arabe Unite.

„Keita, Boben, Ajeti și Kresic ar mai putea pleca. Suntem în discuții. Cu Keita și Kresic, cred că se va finaliza până luni. Ofertele sunt din Turcia și Emiratele Arabe Unite. Al-Wahda îl vrea pe Keita. Pentru Keita există o ofertă și din Arabia Saudită. Al-Wahda oferă 1,5 milioane de euro. Noi am cerut două milioane, acum negociem”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Kader Keita, jucător care e pe cale să fie vândut de la CFR Cluj, este un jucător de bază al formaţiei lui Dan Petrescu. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat 11 meciuri în acest sezon pentru clujeni, oferind o pasă de gol în meciul cu Dinamo, din prima etapă a Ligii 1.

Neluţu Varga, mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB

Neluţu Varga a avut un mesaj tranşant despre transferul lui Panagiotis Tachtsidis la FCSB! Patronul ardelenilor a transmis că nu se pune problema unei astfel de mutări.

Totodată, a subliniat că grecul Panagiotis Tachtsidis nu este transferabil la nicio echipă.

Reclamă

”Nu există așa ceva (n.r.: un posibil transfer al lui Tachtsidis la FCSB). Tachtsidis nu e transferabil”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Gigi Becali a reuşit în acest mercato să îl transfere pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. Totodată, Becali i-a mai adus pe Mihai Popescu, de la Farul, şi pe Sidibe, de la FCU Craiova.

Becali transmitea că este posibil să îl vândă pe Adrian Şut, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Patronul roş-albaştrilor aşteaptă oferta oficială pentru mijlocaşul său.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:16

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

20:38

„Îl regreţi pe Daniel Bîrligea?” Marius Şumudică, prima reacţie după ce Dan Şucu a pierdut „războiul” cu Gigi Becali

19:50

EXCLUSIVAvertismentul lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Nu ştiu de ce, dar cred că este principalul pericol pentru noi!”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și