Închide meniul

Dan Petrescu pune presiune pe FCSB: „Trebuie să fie stresați! Nu au luat campionatul de atâția ani!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 17:28

Dan Petrescu pune presiune pe FCSB: Trebuie să fie stresați! Nu au luat campionatul de atâția ani!”

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj

Dan Petrescu, la un meci în Gruia / Profimedia

  • Dan Petrescu pune presiune pe FCSB
  • 55 de ani are Dan Petrescu

Dan Petrescu pune presiune pe FCSB! Antrenorul campioanei României a vorbit despre obiectivul echipei sale, în actualul sezon. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 53 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe Petrolul Ploiești. Meciul este programat luni, de la ora 20:00.

Dan Petrescu pune presiune pe FCSB

Dan Petrescu susține că va da tot ce are mai bun, pentru a câștigat titlul, și în acest sezon, alături de CFR Cluj. Acesta a avut un mesaj pentru rivala FCSB, fără să-i dea numele, în care atrage atenția la faptul că formația roș-albastră ar trebui să fie stresată, deoarece nu a cucerit campionatul de mai mulți ani.

Reclamă

„Obiectivul este să câștigăm camoionatul. Degeaba termini sezonul regular pe primul loc. Eu nu fac calcule din astea. Sunt conștient că anul acesta va fi mult mai greu. Trebuie să acceptăm situația în care suntem. Nu trebuie să fim stresați, speriați. Alții trebuie să fie mai rău ca noi, pentru că nu au luat de atâția ani. Noi trebuie să dăm maximul și, dacă putem, bine, dacă nu, nu cred că e capăt de planetă. Eu voi da tot ce am mai bun ca să câștig iar”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Ultimul titlu cucerit de FCSB datează din sezonul 2014/2015.

Reclamă

CFR Cluj, eliminată de Lazio din play-off-ul Conference League

Campioana României a remizat cu Lazio, 0-0, în returul play-off-ului Conference League. Însă echipa, care s-a calificat în optimi, a fost Lazio, deoarece s-a impus cu 1-0 în partida tur.

„Din păcate n-am înscris din multele oportunități. Dar sunt satisfăcut, sunt mândru! Sunt mândru de jucători, de staff-ul tehnic, de Dan Petrescu. Au muncit foarte mult în această perioadă, simțeam o oarecare povară pentru că n-am reprezentat doar clubul, am reprezentat România și era important să o facem cât mai bine. Faptul că Lazio a tras de timp, noi fiind în 10 oameni, asta spune foarte multe.

Le urăm succes oaspeților noștri, le dorim să câștige competiția. Avem o oarecare experiență, știm să depășim asemenea momente, să trecem și peste situația în care doi jucători ai echipei adverse se ciocnesc și arbitrul oprește meciul. În momentul acela scăpam pe contraatac.

Reclamă 4 / 0/3

N-avem ce să facem, toate acestea fac parte din joc. Important e să încercăm să cernem, să tragem concluzii și să spunem că în această seară ne-am bucurat, inclusiv de atmosferă. Le mulțumim spectatorilor. Obiectivul rămâne acum câștigarea campionatului. E un an foarte greu, trebuie să fim atenți, dar play-off-ul va fi cel hotărâtor”, a declarat Cristi Balaj, după CFR Cluj – Lazio, 0-0.

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a spus Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”