Închide meniul

Dan Petrescu, reacție incredibilă după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Cât a costat? Mulțumesc!”

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 17:45

Reclamă
Dan Petrescu, reacție incredibilă după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Cât a costat? Mulțumesc!

Andrea Compagno e noul atacant de la FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Dan Petrescu a reacționat după ce Andrea Compagno a semnat cu rivala FCSB. „Bursucul” a lăsat de înțeles că suma de 1,5 milioane de euro plătită de roș-albaștri pentru atacantul italian ar fi fost prea mare pentru CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost întrebat dacă și CFR Cluj s-a aflat în cursa pentru semnătura lui Compagno, însa antrenorul campioanei României a avut o reacție sugestivă.

Dan Petrescu, reacție incredibilă după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

„Cât a costat?”, a întrebat Dan Petrescu. „Un milion și jumătate”, i s-a răspuns. „Mulțumesc! Și Miculescu cât a costat?”, a revenit Petrescu. „Și el un milion și ceva”, i s-a răspuns lui Petrescu. „Mulțumesc!”, a fost ultima replică.

Compagno a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a achitat suma cerută de Adrian Mititelu, în valoare de 1,5 milioane de euro. În plus, oltenii și-au asigurat și un procent de 10% dintr-un viitor transfer al atacantului de 26 de ani.

Andrea Compagno nu a avut multe cerinţe când s-a înţeles cu FCSB. Golgheterul din Bănie a cerut un salariu de 15.000 de euro lunar şi 30.000 de euro la semnătură.

Reclamă

În acest sezon, italianul a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB

Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Reclamă 4 / 0/3

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica când a semnat cu FCSB

Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica. Atacantul italian a semnat cu FCSB fără să stea pe gânduri. Nici măcar nu a citit contractul!

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi se uită la ele, nu am ce face. E salariu 15.000 de euro şi 30.000 la semnătură. Eu aveam probleme în discuţiile cu agentul.

Cu Andrea nu am vorbit deloc, am dat mesaje, că e şi el interesat şi asta… Ideea e că azi-noapte, dacă vreţi să mă credeţi, nu a citit contractul şi contractele noastre sunt stufoase.

Altul putea să se uite, am mai avut care stăteau şi citeau. Nu a citit, doar l-a semnat. Da, cunoaşte fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și