Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Replică pentru Gigi Becali: „Cum să ne batem?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iunie 2024, 20:30

Reclamă
Dan Petrescu, reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Replică pentru Gigi Becali: „Cum să ne batem?

Dan Petrescu, reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali şi Dan Petrescu / Colaj Profimediaimages

Dan Petrescu a avut o reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj anunţă că el nu şi-ar fi permis niciodată să plătească o astfel de sumă pentru mijlocaşul de 25 de ani. Gigi Becali a achitat 1.3 milioane de euro pentru golgheterul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a comentat lupta la titlu şi i-a dat replica lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului este convins că echipa lui va câştiga din nou trofeul Ligii 1.

Dan Petrescu, reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

(Reporter: Gigi Becali spunea că nu e de glumit cu Dan Petrescu la CFR Cluj, dar a spus că ordinea va fi FCSB, CFR şi după aceea Rapid şi Craiova) Eu pot să răspund numai la antrenori, la patroni nu vreau să răspund. El e patronul echipei, poate să zică ce vrea. Voi îl ştiţi bine pe Gigi Becali, şi eu îl ştiu. Îi mulţumesc că m-a lăudat, dar ştii cum e cu laudele astea. Noi trebuie să ne facem treaba bine, ştiu că acum presiunea e mai mare pe noi acum, mai ales că m-am întors eu. Suntem conştienţi că ei (n.r. FCSB) au un lot foarte bun, am văzut că cheltuiesc foarte mulţi bani, noi nu ne permitem.

CFR Cluj nu poate cumpăra un jucător cu 1.3 milioane de euro. Nu a făcut-o niciodată sub comanda mea şi nu o să poată cheltui aceşti bani. Şi dacă îşi permit să cheltuie atât de mulţi bani, e normal ca în opinia mea să fie favoriţi anul viitor. Sunt campionii care au câştigat cu 5 etape înainte, s-au întărit, deci au tot dreptul să zică ce vor. E clar că tot ei vor fi favoriţi.

(CFR a fost şi ea în luptă pentru Ştefănescu?) Nu, cum să ne batem la banii ăştia? Noi încercăm să luăm jucători mai ieftini şi dacă e posibil, liberi de contract. Otele are nişte oferte, zilele astea se va decide. Clubul are nevoie de bani şi dacă va fi o ofertă bună, sigur va pleca!„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj şi-a prezentat atacantul de 600.000 de euro: „Noul număr 7”

Echipa din Gruia a adus un atacant cotat la 600.000 de euro, Mohammed Kamara, în vârstă de 26 de ani. În sezonul precedent, atacantul liberian a evoluat pentru Hapoel Haifa. Echipa patronată de Neluţu Varga l-a adus din postura de jucător liber de contract.

Noul nostru număr 7”, a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook. Echipa ardeleană a publicat şi o poză cu atacantul liberian în tricoul lui CFR Cluj.

Kamara a jucat sezonul precedent în 21 de meciuri în campionatul din Israel. A marcat 5 goluri şi a dat 2 pase decisive. Kamara are şi 3 apariţii în naţionala Liberiei.

Reclamă

Cea mai ridicată cotă a lui Mohammed Kamara a fost de 2.4 milioane de euro. Potrivit transfermarkt.com, Kamara valorează acum 600.000 de euro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3 LIVE TEXT. Polonezii sunt foarte aproape de eliminarea de la EURO 2024! Nici Lewandowski nu i-a ajutat

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și