Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj continuă să se întărească! Echipa din Gruia şi-a prezentat atacantul de 600.000 de euro: „Noul număr 7”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 16:37

Reclamă
OFICIAL | CFR Cluj continuă să se întărească! Echipa din Gruia şi-a prezentat atacantul de 600.000 de euro: „Noul număr 7

OFICIAL | CFR Cluj continuă să se întărească! Echipa din Gruia şi-a prezentat atacantul de 600.000 de euro

Jucătorii lui CFR Cluj, într-un meci / Profimedia Images

CFR Cluj continuă să se întărească! Echipa din Gruia a adus un atacant cotat la 600.000 de euro, Mohammed Kamara, în vârstă de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul precedent, atacantul liberian a evoluat pentru Hapoel Haifa. Echipa patronată de Neluţu Varga l-a adus din postura de jucător liber de contract.

OFICIAL | CFR Cluj continuă să se întărească! Echipa din Gruia şi-a prezentat atacantul de 600.000 de euro: „Noul număr 7”

Noul nostru număr 7”, a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook. Echipa ardeleană a publicat şi o poză cu atacantul liberian în tricoul lui CFR Cluj.

Kamara a jucat sezonul precedent în 21 de meciuri în campionatul din Israel. A marcat 5 goluri şi a dat 2 pase decisive. Kamara are şi 3 apariţii în naţionala Liberiei.

Reclamă
Reclamă 4

Cea mai ridicată cotă a lui Mohammed Kamara a fost de 2.4 milioane de euro. Potrivit transfermarkt.com, Kamara valorează acum 600.000 de euro.

Neluţu Varga, după transferurile lui Bauza şi Baeten la CFR: „Petrescu îi va face zmei!” Detalii de la negocierile cu Mititelu

Neluţu Varga a oferit prima reacţie, după transferurile lui Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj. Patronul clujenilor s-a declarat încântat de faptul că cei doi jucători vor evolua la echipa sa. Varga a oferit detalii de la negocierile purtate cu Adrian Mititelu.

Juan Bauza şi William Baeten au fost doriţi şi de FCSB în această vară. Adrian Mititelu i-a cedat în cele din urmă la CFR Cluj, sub formă de împrumut. Ardelenii vor avea opţiunea unui transfer definitiv în vara lui 2025.

Reclamă

Neluţu Varga a dezvăluit că Dan Petrescu a fost cel care a negociat direct cu Adrian Mititelu transferurile celor doi jucători, de la FCU Craiova. Patronul de la CFR Cluj s-a declarat convins că Bauza şi Baeten vor da randamentul dorit, sub comanda „Bursucului”.

Totodată, Neluţu Varga a dezvăluit că Adrian Mititelu a fost de acord ca cele două vedete ale echipei sale să se transfere doar la CFR Cluj, şi nu la o altă echipă din Liga 1. Gigi Becali îl ofertase şi el pe William Baeten, însă patronul de la FCU Craiova a spus „pas” imediat propunerii venite din partea latifundiarului din Pipera.

„Bauza şi Baeten vor veni împrumut pe o perioadă de un an”

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

„Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult cei doi!”

Trebuie să ne mai înțelegem cu jucătorii și dacă totul va fi în regulă Bauza și Baeten se vor prezenta la CFR Cluj și vor începe pregătirea împreună cu Dan Petrescu. Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult acești doi jucători, iar Adrian Mititelu i-a spus că nu-i dă decât lui, pentru că are încredere că o să-i antreneze la sânge și că vor fi doi superfotbaliști după acest an.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu.

Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale.

Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și