Închide meniul

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj! Anunţul lui Neluţu Varga, după victoria chinuită cu Sepsi

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 23:36

Reclamă
Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj! Anunţul lui Neluţu Varga, după victoria chinuită cu Sepsi

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Dan Petrescu, la o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul, după ce clujenii au învins-o cu emoţii pe Sepsi, în etapa a şaptea de play-off. „Bursucul” nu mai aşteaptă finalul sezonului şi se va ocupa de antrenamentele clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a înţeles cu Neluţu Varga, imediat după ce a fost demis de Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat pe banca formaţiei din Gruia de pe 1 iulie, până atunci urmând doar să pregătească echipa din „umbră”.

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Conform digisport.ro, Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj începând de luni, după meciul cu Sepsi. Neluţu Varga a făcut anunţul şi a dezvăluit că „Bursucul” se va ocupa de echipă, mai devreme decât se anunţase iniţial.

„De mâine, Petrescu va reveni la echipă”, a declarat Neluţu Varga, conform sursei citate mai sus.

Astfel, Dan Petrescu va conduce de luni antrenamentele celor de la CFR Cluj şi va sta pe banca clujenilor din sezonul viitor, deoarece contractul semnat cu Neluţu Varga începe de pe 1 iulie.

Reclamă

În ultimele trei runde de play-off, CFR Cluj se va mai duela cu Rapid, FCSB şi Farul. La aceste meciuri, pe banca clujenilor vor sta tot antrenorii interimari, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

CFR Cluj a învins-o chinuit pe Sepsi, cu scorul de 2-1. Deşi a evoluat timp de o repriză în dublă superioritate numerică, formaţia din Gruia a reuşit să marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și