Închide meniul

Dan Petrescu s-a decis și rămâne la CFR Cluj! A refuzat o ofertă uriașă: „Mi-au dat patru milioane de euro!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 23:45

Dan Petrescu s-a decis și rămâne la CFR Cluj! A refuzat o ofertă uriașă: „Mi-au dat patru milioane de euro!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Antrenorul de 54 de ani a dezvăluit că a primit o ofertă de patru milioane de euro ca să plece de la CFR, dar a ales să rămână la campioana României. „Bursucul” se simte excelent la echipa din Gruia și nu vrea să antreneze în altă parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul mod în care Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR Cluj este ca patronul Neluțu Varga să-l dea afară.

Dan Petrescu s-a decis și rămâne la CFR Cluj

”Dacă mă dă afară, atunci plec, altfel nu. Mai am doi ani de contract. Am avut ofertă de 4 milioane de euro și nu am plecat. Nu o să mai aibă nimeni o asemenea ofertă și să nu plece. Dacă vor să mă dea afară și zic că nu sunt bun sau sunt prea nebun, eu plec. Altfel nu plec! Vreau să rămân la CFR.

Mă simt cel mai bine aici. Eu sunt foarte fericit cu cei care sunt acum la echipă. Și acesta este un motiv solid pentru care nu vreau să plec. Îmi place colectivul acesta. Nu mi-a trecut deloc prin cap (n.r. să plece), sunt mulţumit cu patronul, oraşul şi jucătorii”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a ajuns prima dată la CFR Cluj în 2017 și, de atunci, a contribuit la toate cele cinci titluri câștigate de ardeleni în Liga 1, în ultimii ani. „Bursucul” a părăsit corabia de două ori, însă revenit de fiecare dată.

Reclamă

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj în grupele Europa League de două ori, 2019-2020 și 2020-2021, și o dată în primăvara europeană (2020).

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul.  Anunţul „Oracolului din Bălceşti” vine la scurt timp după ce echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlu consecutiv. CFR Cluj s-a luptat cu FCSB pentru titlu până în ultima etapă, când ardelenii au profitat de remiza roş-albaştrilor cu FC Voulntari, scor 2-2.

„Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși. Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Gigi Becali: „I-a fost furat titlul lui Toni Petrea!”

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

„Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția.

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside.

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii lui FCSB

Dan Petrescu a fost înjurat de ultraşii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Galeria roş-albaştrilor l-a „taxat” pe antrenorul campioanei României, care a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu.

Reclamă

Petrescu a intrat într-un adevărat război cu galeria FCSB, după ce ar fi înjurat vicecampioana României. Ultraşii i-au dat replica „Bursucului” înaintea derby-ului cu CFR Cluj de la Buzău.

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat mai multe trivialităţi. Antrenorul campioanei României nu a fost prezent la meci. Acesta a anunţat că este răcit şi că are parte de o vacanță binemeritată, după ce a adus un nou titlu de campioană în Gruia.

Recomandări
  • Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și