Închide meniul

Dan Petrescu se teme de CS Mioveni: „Am avut meciuri grele cu ei! Pot emite pretenții!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 19:28

Dan Petrescu se teme de CS Mioveni: „Am avut meciuri grele cu ei! Pot emite pretenții!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu se teme de CS Mioveni. „Bursucul” a lăudat echipa argeșeană înaintea confruntării din etapa a 18-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a dat-o exemplu chiar pe rivala FCSB, care a făcut doar 0-0 cu Oțelul Galați, în Cupa României. „Bursucul” și-a amenințat jucătorii că nu le mai dă zile libere dacă nu o bat pe Mioveni. Antrenorul campioanei este îngrijorat și din cauza absențelor din lot.

Dan Petrescu se teme de CS Mioveni

„Eu cred că Mioveni poate emite pretenţii în faţa noastră, sigur. Tot timpul am avut meciuri grele cu Mioveni. În fotbal e posibil orice, aţi văzut şi aseară Oţelul Galaţi cu FCSB, a fost 0-0… aşa că nu mai există în ziua de azi meci uşor. Pe noi numai victoria ne-ar face să fim liniştiţi. Jucătorii vor avea zile libere în funcţie de rezultatul partidei cu Mioveni. Dacă nu bat, vor avea liber mai puţin. Vor afla zilele următoare.

Cei de la Mioveni au pierdut meciuri la un gol diferenţă, s-au bătut de fiecare dată… acum în Cupă au câştigat, aşa că mă aştept la un meci foarte, foarte greu. Căpitanii noştri, primii doi căpitani, lipsesc, de asemenea cel mai în formă jucător, Muhar, e şi el accidentat… sper să putem face un meci un bun şi fără ei. Am mai demonstrat că putem juca fără oricare dintre jucători, sper să facem asta şi duminică”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

CFR Cluj – CS Mioveni se va juca duminică, de la ora 18:00, LIVE SCORE pe www.as.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0. Dan Petrescu a fost nemulţumit pentru modul în care elevii săi au tratat fazele fixe. Petrescu a mai spus că se aştepta la mai multe ocazii.

Dan Petrescu a fost extrem de dezamăgit de randamentul jucătorilor săi la fazele fixe, mai ales că au exersat şi în această dimineaţă.

„N-am riscat nimic în prima repriză, dar am făcut-o la 1-0, în minutul 80. Dacă marcau ei, era alt scor acum. Ultimele 10 minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Dacă în prima repriză am fi marcat două goluri, ar fi fost meciul mult mai ușor și sigur marcam mult mai multe goluri. Până la urmă, este o victorie meritată, dar mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar!

Reclamă 4 / 0/3

Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane în fața propriilor suporteri trebuie să faci puțin mai mult dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, peste o lună vor pleca toți care nu au jucat bine, care nu au făcut față. Dacă nu faci față, ce cauți aici?

Prima repriză am dominat-o. De fapt, tot meciul l-am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii câte mi-aș fi dorit. Ei au fost foarte bine organizați, agresivi. Mă așteptam să avem mai multe ocazii. Singura ocazie mare a fost la bara lui Deac, dar la fazele fixe am fost penibili.

De obicei suntem buni, dar jucătorii care înscriu de obicei din faze fixe nu erau pe teren. Niciun alt jucător nu a făcut față la ce doream. Dacă ai 10 sau 15 faze fixe și nu ai nicio ocazie… le-am făcut degeaba în această dimineață”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Mihai Stoica, pe modelul lui Dan Petrescu: „Suntem cea mai dezavantajată echipă”

Managerul general al roş-albaştrilor este nemulţumit de programările de care a avut parte FCSB. Consideră că rivalele din campionat au avut parte de mai multe avantaje. I-a dat exemplu pe cei de la Rapid.

Se fac avantaje deliberate unor echipe. Dumbrăvița e lângă Timișoara, du-te și joacă undeva pe lângă Timișoara. Nu e vina Rapidului, dar Rapid și-a jucat toate meciurile pe teren propriu, noi ne-am plimbat peste tot și ne vom mai plimba în continuare.

Suntem cea mai dezavantajată echipă, înainte de tragerea la sorți era CFR-ul și după noi, acum suntem noi, dar mai sunt și alte echipe dezavantajate. Gândiți-vă la deplasările lungi, la cheltuieli, la deplasările cu autocarul, cum vom face acum, sunt multe lucruri de luat în calcul, despre care lumea nu vorbește„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu se teme de CS Mioveni
  • Ce a spus „Bursucul”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și