Închide meniul

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0: „Am fost penibili!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 noiembrie 2022, 21:09

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0: „Am fost penibili!

Dan Petrescu se teme înaintea partidei cu Chindia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0. Dan Petrescu a fost nemulţumit pentru modul în care elevii săi au tratat fazele fixe. Petrescu a mai spus că se aştepta la mai multe ocazii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost extrem de dezamăgit de randamentul jucătorilor săi la fazele fixe, mai ales că au exersat şi în această dimineaţă.

Dan Petrescu, atac la jucători după victoria din Cupa României cu 5-0

N-am riscat nimic în prima repriză, dar am făcut-o la 1-0, în minutul 80. Dacă marcau ei, era alt scor acum. Ultimele 10 minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Dacă în prima repriză am fi marcat două goluri, ar fi fost meciul mult mai ușor și sigur marcam mult mai multe goluri. Până la urmă, este o victorie meritată, dar mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar!

Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane în fața propriilor suporteri trebuie să faci puțin mai mult dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, peste o lună vor pleca toți care nu au jucat bine, care nu au făcut față. Dacă nu faci față, ce cauți aici?

Prima repriză am dominat-o. De fapt, tot meciul l-am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii câte mi-aș fi dorit. Ei au fost foarte bine organizați, agresivi. Mă așteptam să avem mai multe ocazii. Singura ocazie mare a fost la bara lui Deac, dar la fazele fixe am fost penibili.

Reclamă

De obicei suntem buni, dar jucătorii care înscriu de obicei din faze fixe nu erau pe teren. Niciun alt jucător nu a făcut față la ce doream. Dacă ai 10 sau 15 faze fixe și nu ai nicio ocazie… le-am făcut degeaba în această dimineață”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

CS Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5. Campioana s-a dezlănţuit în finalul meciului

Echipa CFR Cluj a învins joi, în deplasare, formaţia CSC Dumbrăviţa, scor 5-0, într-un meci din cadrul grupei C din Cupa României. Dumbrăviţa a jucat la Cluj, pe stadionul echipei CFR, un meci considerat ca fiind pe teren propriu.

În minutul 35 al partidei, portarul gazdelor, Robert Mikloş, s-a lovit cap în cap cu Mistrati, rămânând inert pe gazon. Meciul  fost oprit timp de aproape 6 minute, iar medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion au intervenit imediat. Lui Mikloş, care îşi pierduse cunoştinţa după impactul cu Mistrati, i s-a pus un guler cervical, după care jucătorul a fost transportat la ambulanţă şi dus la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost deschis de Hoban, în minutul 50, iar golul secund a venit târziu, în minutul 81, când a marcat Malele. A început apoi meciul lui Bîrligea, care a marcat de trei ori în numai patru minute: 87, 90 şi 90+1.

Clubul CSC Dumbrăviţa a anunţat după meci că portarul Robert Mikloş este conştient ”a ajuns la un spital din Cluj. E conştient, răspunde la întrebări şi este evaluat mai amănunţit de medici”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și