Închide meniul

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh”

Publicat: 24 august 2024, 21:05

Reclamă
Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani: „E cea mai grea situație de când sunt la CFR! Ei sunt fresh

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani

Dan Petrescu, înaintea unui meci / Profimedia

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani. Antrenorul ardelenilor a spus că nu a avut timp să îi cunosc pe mulţi dintre jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Dan Petrescu este de părere că venirea lui Liviu Ciobotariu la Botoşani a adus un plus vizibil echipei.

Dan Petrescu se teme înaintea meciului cu FC Botoşani

„E clar că venirea lui Ciobi la echipă a adus un plus, din trei meciuri au câștigat două, e organizată, foarte buni pe contraatac, foarte buni la fazele fixe, foarte dinamici, au soluții pe toate posturile, sunt fresh, odihniți, în comparație cu noi, unde sunt jucători în primul 11 cu o anumită vârstă. Nu e ușor să joci la două zile jumate pe această căldură. Va fi greu să fac primul 11 și niște schimbări care să aducă ceva în plus. Avem ceva probleme de lot cu accidentări, sunt puțin îngrijorat, supărat, sunt convins că următoarele trei meciuri sunt vitale pentru clubul nostru.

Mă preocupă foarte mult situația din clasament, în momentul de față nu suntem bine, sper că toți jucătorii înțeleg. Sunt foarte mulți jucători noi, e posibil ca unii din ei să debuteze la meciul ăsta fără să fi făcut un antrenament sau două cu noi. Asta a fost situația anul acesta. Pentru mine e cea mai grea situație de când sunt la CFR. Așa de mulți jucători noi nu am avut niciodată să nu am timp să îi cunosc. E posibil orice. Dacă mai pleacă jucători așa cum am citit prin ziare, e normal să vină jucători noi. E primul an când se întâmplă să plece atât de mulți jucători valoroși în timpul campionatului, în timpul meciurilor din cupele europene. Asta e situația, trebuie să mă adaptez, dar eu sunt îngrijorat pentru că țin foarte mult la acest club și sper să avem rezultate”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei cu FC Botoşani.

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

Dan Petrescu a fost un car de nervi, după ce CFR Cluj a învins-o pe Pafos cu 1-0. Antrenorul clujenilor s-a declarat revoltat de unele decizii luate de centralul partidei, Novak Simovic. CFR Cluj a învins-o la limită pe Pafos şi are prima şansă să se califice în grupa de Conference League. Clujenii s-au impus cu 1-0, după golul superb marcat de Korenica, în prima repriză.

Reclamă
Reclamă

„Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat, ei au avut posesia și noi am marcat un gol. Cartonașul roșu a schimbat total meciul. Cei de la Pafos sunt obișnuiți, acasă au jucat două meciuri din trei în Europa 11 contra 10.

M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că e cipriot, nu am mai văzut așa de mult. Bine că am rezistat, cred că ați văzut calitatea lor, mai ales cei brazilieni. Am avut noroc, fără noroc nu poți să câștigi meciuri în Europa 11 contra 10. Băieții merită felicitări pentru că am stat compacți și au scos un rezumat mare.

Mă îngrijorează meciul următor din campionat, d-aia am și rămas pe teren acum, am făcut antrenament cu cei care nu au jucat azi. Cum știți, vom juca cu alți 11. Soluțiile nu-s așa multe, mai ales că Ilie, Postolachi și Peteleu sunt accidentați. Eu zic că sunt șanse 50-50. O să fie un meci greu”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

23:30

Dinamo – Univ. Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Dinamo, pe locul 2

23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

22:24

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Reuşita a fost validată cu ajutorul VAR

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și