Închide meniul

Dan Petrescu şi-a decis viitorul: „Nu vreau să plătesc clauza!”. Ce a spus despre oferta lui Lazio pentru Ermal Krasniqi

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 17:02

Reclamă
Dan Petrescu şi-a decis viitorul: „Nu vreau să plătesc clauza!. Ce a spus despre oferta lui Lazio pentru Ermal Krasniqi

Dan Petrescu şi-a decis viitorul

Dan Petrescu, într-un meci din Liga 1 / Hepta

Dan Petrescu şi-a decis viitorul. Antrenorul campioanei este hotărât să rămână în continuare la CFR Cluj, nedorind să plătească clauza de reziliere pentru a rupe contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj ocupă actualmente locul 3 în Liga 1, însă ardelenii vor să câștige al 6-lea titlu consecutiv, chiar dacă au avut un start modest în play-off.

Dan Petrescu şi-a decis viitorul: „Nu vreau să plătesc clauza!”. Ce a spus despre oferta lui Lazio pentru Ermal Krasniqi

„Contractul meu expiră în 2024, în vară. Deci, dacă eu mi-aș dori să plec, trebuie să plătesc clauza. Iar dacă clubul nu mă mai vrea, trebuie să plătească o clauză. Pot să semnez şi pe 10 ani şi să mă dea afară după o zi. Clubul CFR Cluj este mai important decât mine.

Eu îmi doresc să rămân, să câştig. Nu vreau să plătesc clauza, vreau să rămân”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, de la 21:00.

De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre un eventual transfer al lui Ermal Krasniqi în Serie A, la Lazio. Dan Petrescu este conștient că fotbalistul kosovar ar putea pleca de la CFR Cluj, însă s-ar bucura pentru Krasniqi, dacă o astfel de oportunitate s-ar concretiza.

Reclamă

„Mi-e frică să nu îl pierd pe Krasniqi la meciul de mâine, că e accidentat. Dacă Krasniqi ar pleca la un club aşa de mare, ar fi o realizare pentru el”, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Ermal Krasniqi, aproape de un transfer stelar la Lazio: „80% merge acolo! Au făcut ofertă”

Ermal Krasniqi este aproape de un transfer stelar la Lazio. Informaţia a fost lansată de fostul jucător de la Dinamo, Elis Bakaj. Trasferul jucătorului de la CFR Cluj la Lazio ar fi o adevărată lovitură dată de campioana României.

Ermal Krasniqi poate pleca după doar câteva luni de la CFR Cluj. Campioana l-a transferat în ianuarie de la Ballkani pentru suma de 200.000 de euro. Krasniqi s-a impus rapid la CFR Cluj şi a reuşit să marcheze de 5 ori în cele 18 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Evoluţiile lui Krasniqi au atras atenţia celor de la Lazio – a anunţat Elis Bakaj.

„Eu cred că e aproape, 80% merge la Lazio. Au făcut și oferta, dar mai multe nu știu. Așa mi-au spus niște prieteni din Albania. Băiatul a venit și în 6 luni pleacă.

Cât a dat CFR pe el? 200.000 de euro. Are calitate, am văzut asta din primul meci. Viteză, dribling, personalitate. Nu e ușor să vii la CFR, cu jucători cu experiență, și să faci asta”, a dezvăluit Elis Bakaj la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și