Închide meniul

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu după CFR Cluj – FCSB 0-1. Cu ce l-a surprins Mihai Pintilii în derby-ul din Gruia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 8:21

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu după CFR Cluj – FCSB 0-1. Cu ce l-a surprins Mihai Pintilii în derby-ul din Gruia

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu după CFR Cluj - FCSB 0-1

Dan Petrescu a câștigat 4 titluri de campion cu CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, din etapa a 24-a a Ligii 1. Campioana en-titre riscă să piardă primul dacă Farul o învinge pe Universitatea Craiova în această seară, de la ora 20:00, în meciul care va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus la limită în Gruia. A învins-o pe CFR Cluj graţie golului marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88. Octavian Popescu a fost autorul unui assist spectaculos, cu călcâiul.

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu. Ce a declarat după Cluj – FCSB 0-1

Dan Petrescu nu îşi face griji şi e sigur că lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă a play-off-ului.

Părerea mea e că FCSB a fost mai bună în prima repriză. Nu trebuie să o zic numai eu, toată lumea a văzut, au avut mai multe ocazii, au fost mai agresivi. În a doua repriză, noi am fost echipa mai bună, ei nu au avut nicio ocazie. Chiar înainte de gol am avut o ocazie mari prin Yeboah. Cred că 0-0 era un rezultat corect, dar, dacă ei au marcat, înseamnă că au meritat să câștige. În a doua repriză am jucat bine și am luat gol. Fotbalul nu are logică uneori.

Indiferent de rezultatul de azi, lupta va fi până la capăt. Și nu între două echipe, ci în cinci sau șase. În cinci sigur va fi lupta până în ultima etapă. N-are rost să le zic, le știți și voi.

Reclamă

FCSB, în prima repriză, a fost mai bună. Mi s-a părut că era meciul cu Slavia Praga. Și ei au venit peste noi, ne-au atacat, ne-au surprins cu presing, iar noi am fost moi. În a doua repriză, am intrat parcă cu o totul altă echipă și nu mă gândeam că luăm gol, ci că vom da gol. Chiar vorbeam pe bancă toți că o să marcăm pe final„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă, potrivit sport.ro.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Roș-albaștrii au răpus campioana, în gerul din Gruia

CFR Cluj – FCSB 0-1. Malcom Edjouma a marcat unicul gol al derby-ului de la Cluj și a devenit eroul lui Mihai Pintilii. Mijlocașul francez a dat lovitura în minutul 88, după o pasă superbă oferită de Octavian Popescu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu. Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB). În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii.

Reclamă 4 / 0/3

Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și