Închide meniul

Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1: „Toți erau cu capul în vacanță!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2022, 22:40

Reclamă
Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1: „Toți erau cu capul în vacanță!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1, din etapa a 21-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei României crede că fotbaliștii săi nu au fost concentrați la meci. „Bursucul” nu va sta liniștit de Sărbători din cauza acestui eșec.

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1

„Am făcut și eu greșeli, nu trebuia să fac nicio schimbare. A fost un fantastic, care se încheie așa urât. Vacanța va fi altfel decât voiam. E o înfrângere care va rămâne acolo. Nu mai e vacanță dacă pierzi la ultimul meci. I-am certat pentru că nu știam ce făceau acolo, Kolinger nu are voie să ia al doilea galben, Yeboah nu știu ce căuta. E singura zi în care n-am exersat faze fixe, pentru că era prea frig. Toți erau cu capul în vacanță. După meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat, Dumnezeu ne-a dat ce am meritat. Ei au știut ce să facă, l-au pregătit bine. Felicitări Hermannstadt! Asta era dorința mea, victoria, altceva nu-mi doresc. Doar sănătate!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Mario Camaro, la un pas să izbucnească în lacrimi

Căpitanul campioanei României a fost demoralizat după înfrângerea surpriză suferită de CFR Cluj la ultima partidă din 2022. Camora a spus că prestația ardelenilor a fost „penibilă”.

„Nu a fost faza golului. Azi am fost penibili! Echipa nu a jucat nimic! Nu puteam să ținem de minge! Nu a fost bine! Nu a fost ziua noastră, a fost foarte greu de digerat. Noi am vorbit și înainte de meci, am studiat adversarul, s-au apărat foarte bine, poate au avut mai multă dorință ca noi. E greu să vorbesc acum, sunt foarte supărat că am pierdut. Voiam să fim pe primul loc de Sărbători, trebuie să ne odihnim acum”, a spus Mario Camora.

Reclamă

Hermannstadt – CFR Cluj 0-1

FC Hermannstadt a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bejan, în al patrulea minut de prelungire al reprizei secunde.

În urma acestui meci, Hermannstadt urcă pe locul 6 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 44 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și