Închide meniul

Dan Petrescu și-a ieșit din minți când a auzit despre posibilele plecări ale lui Jefte și Yuri la Rapid: „L-am sunat pe patron!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2022, 20:33

Dan Petrescu și-a ieșit din minți când a auzit despre posibilele plecări ale lui Jefte și Yuri la Rapid: „L-am sunat pe patron!

Dan Petrescu e antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu și Camora, într-o conferință de presă / as.ro

Dan Petrescu a reacționat nervos când a fost întrebat despre posibilele plecări ale lui Jefte Betancor și Yuri Matias la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public a apărut informația conform căreia CFR Cluj și Rapid s-ar fi înțeles pentru transferurile lui Jefte Betancor și Yuri în Giulești. Dan Petrescu susține că ambii jucători intră în planurile sale la CFR și nu își dorește să-i piardă.

Dan Petrescu, despre posibilele plecări ale lui Jefte și Yuri la Rapid

„Cineva m-a sunat și mi-a zis despre asta. M-am supărat foarte rău. L-am sunat pe patron, am sunat pe toată lumea si am întrebat dacă e ceva adevărat. Patronul a zis că Doamne Ferește de așa ceva. Nu a vorbit nimeni cu nimeni. Pe Betancor eu l-am adus aici, abia a venit. Yuri la fel. Mă bazez 100% pe ei”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Șahtior Soligorsk.

Rapid a transferat deja doi jucători de la CFR Cluj în această vară, pe Florin Ștefan și Valentin Costache.

Jefte a adunat nouă meciuri pentru CFR Cluj în actuala stagiune, reușind un gol și o pasă decisivă. De cealaltă parte, Yuri a adunat șapte apariții și a înscris un gol.

Reclamă

Dan Petrescu, tiradă după ce a fost suspendat

Dan Petrescu a avut o adevărată tiradă după ce a fost suspendat în urma scandalului monstru de la Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Antrenorul nu va putea da indicaţii pentru două etape. În caz contrar, îl aşteaptă o amendă de 10.000 de euro.

„Am meritat suspendarea, sper să fie suspendați și arbitri. Arbitrul de la Craiova a făcut două greșeli mari împotriva CFR-ului. Am avut un penalty mai clar ca oricare penalty din lume. În Italia, arbitrii care greșesc sunt supendați. Arbitrul de la acel meci a făcut praf meciul.

VAR-ul e împotriva mea acum, împotriva CFR-ului. Nu e ușor să joci și în Europa și în campionat. În campionat suntem unde ne e locul de cinci ani, cu mari greșeli împotriva noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vezi că e penalty, dai penalty. Dacă vezi că nu e penalty, nu dai penalty. Nu înțeleg cum iau ei deciziile. Dacă ai greșit si la decizii majore, trebuie să fii suspendat. Două etape o să stau acasă. Nu o să stau la meci. Dacă între timp voi mai fii antrenor la CFR Cluj, în fotbal nu se știe niciodată”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB

Mihai Stoica s-a opus transferului lui Jefte Betancor la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali ar fi vrut să ofere 500.000 de euro pentru Jefte Betancor, golgheterul lui Gică Hagi care a semnat cu CFR Cluj.

„Puteam face o ofertă la Jefte, dar nu am vrut să facem. Eu știam că e 500.000 de euro, Gigi înclina spre el, eu nu am înclinat sub nicio formă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jefte Betancor a ieşit, sezonul trecut, pe locul 2 în clasamentul golgheterilor în Liga 1, după Florin Tănase. Betancor a marcat de 15 ori în cele 35 de partide jucate pentru Farul Constanţa.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și