Închide meniul
NEWS ALERT

Jefte Betancor s-a transferat la CFR Cluj! Anunţul oficial făcut de campioana României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2022, 10:46

Jefte Betancor s-a transferat la CFR Cluj! Anunţul oficial făcut de campioana României

Jefte Betancor va juca la CFR Cluj, deşi a fost dorit şi de Gigi Becali la CFR Cluj

Jefte Betancor a fost golgheterul celor de la Farul Constanţa / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Jefte Betancor a plecat în Austria
  • Un nou transfer făcut de campioană

Jefte Betancor a plecat în Austria, acolo unde CFR Cluj se află în cantonament. Atacantul se va alătura lotului campioanei, după ce Dan Petrescu şi Hagi au bătut palma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Update: Farul Constanţa a anunţat, oficial, că Betancor a plecat la CFR Cluj.

Reclamă

CFR Cluj şi Farul au anunţat transferul lui Betancor

Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia! Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri! Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunţat CFR Cluj.

Şi Farul Constanţa a anunţat transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj.

Reclamă

Farul Constanța și CFR Cluj au ajuns la un acord privind transferul atacantului Jefte Betancor la campioana României.

Sosit la formația noastră la începutul sezonului 2021/2022, Jefte Betancor a reușit un campionat excelent, în care a marcat 16 goluri în 35 de partide jucate în Liga 1„, a anunţat echipa lui Gică Hagi într-un comunicat.

Jefte Betancor a plecat în Austria, acolo unde CFR Cluj se află în cantonament

Golgheterul celor de la Farul din sezonul trecut va juca pentru echipa lui Dan Petrescu. Acesta a plecat în această dimineaţă în Austria şi se va alătura lotului celor de la CFR Cluj, scrie sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului, scriu cei de la prosport.ro.

În iarnă, Hagi visa să obțină 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani. Ulterior, pretențiile au scăzut la 500.000 de euro, însă în urma negocierilor cu ardelenii s-a ajuns la o sumă mai mică.

Cotat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Betancor va pleca de la Farul după un singur sezon.

Mihai Stoica îl avertizase pe Gigi Becali că Jefte Betancor n-ar fi avut loc la FCSB

Chiar dacă Gigi Becali îl urmărea intens pe Jefte Betancor, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a precizat că spaniolul nu ar fi avut loc în primul „11” al clubului din Berceni:

„Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. – râde).

Reclamă

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător… Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo.

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România