Închide meniul

Dan Petrescu ştie de ce a rămas CFR Cluj fără şanse la titlu: „Nu știu dacă ați văzut declarația lui Pep Guardiola”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 13:25

Reclamă
Dan Petrescu ştie de ce a rămas CFR Cluj fără şanse la titlu: „Nu știu dacă ați văzut declarația lui Pep Guardiola

Dan Petrescu, speriat de titularizarea lui Billel Omrani

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu anunţă că ştie de ce a rămas CFR Cluj fără şanse la titlu. Ardelenii au fost învinşi de FCSB, scor 0-1, şi şi-au încheiat seria fabuloasă din Liga 1. Gruparea din Gruia este campioana ultimilor cinci sezoane, dar acum „tremură” şi în lupta pentru clasarea pe podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” s-a plâns de numărul mare de meciuri jucate de CFR Cluj în acest sezon. Anunţă că de aici a plecat declinul vişiniilor şi a dat exemplu declaraţiile date, în ultima perioadă, de Jose Mourinho şi Pep Guardiola.

Dan Petrescu ştie de ce CFR Cluj a rămas fără şanse la titlu

Antrenorul clujenilor a subliniat că echipa lui a jucat deja 60 de meciuri în acest sezon. A amintit şi de anumite greşeli de arbitraj, care au „deraiat-o” pe CFR.

E prima oară în ultimii ani când echipa nu mai are șanse matematice la titlu cu două etape înainte de final. Nu este ceea ce ne-am dorit, dar s-au întâmplat mult prea multe lucruri în 2023. De la numărul foarte mare de meciuri…

Citeam după meciul Romei că se plângeau că au jucat 55 de meciuri în acest sezon și le este foarte greu, că au multe accidentări. Noi nu avem lotul Romei, dar am jucat 60 de meciuri. Ăsta este principalul motiv. Au mai fost Cupa României și Europa, a fost foarte greu pe 3 fronturi. Am alergat după 3 iepuri și n-am prins niciunul.

Reclamă

Am avut ghinioane cu accidentări. Nu știu dacă ați văzut declarația lui Guardiola înainte de meciul cu Real. A spus că la meciurile importante ai nevoie ca cei mai buni jucători ai tăi să fie sănătoși și să intre pe teren. El i-a avut pe toți și s-a văzut. Acesta a fost al doilea lucru care ne-a penalizat în acest an.

Plus greșelile mari de arbitraj din primele 7 meciuri din play-off. În al optulea n-a fost nicio greșeală decisivă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj este fără victorie în ultimele patru etape din play-off. A pierdut cu Farul (0-1), Rapid (1-3) şi FCSB (0-1), iar cu Universitatea Craiova a remizat în Gruia (1-1).

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj mai are de jucat cu Sepsi şi cu Farul. Dacă echipa lui Hagi nu va câştiga „finala” cu FCSB, Dan Petrescu poate „arbitra” lupta la titlu.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ciprian Deac, dezvăluiri la o lună după ce a fost operat

Mijlocaşul de la CFR Cluj susţine că recuperarea decurge foarte bine, şi abia aşteaptă să revină la antrenamente. De asemenea, Deac a mărturisit că i-a fost foarte greu să privească meciurile clujenilor de pe margine.

Ciprian Deac s-a operat la jumătatea lunii aprilie, după ce a suferit o ruptură de ligamente la umărul stâng, într-un meci cu Sepsi.

Mă simt foarte bine, am patru săptămâni de la operaţie. Am început să alerg de câteva zile, să fac şi forţă. Sunt destul de avansat faţă de ce îmi spuneau doctorii, că aveam nevoie de undeva între şapte şi opt săptămâni ca să fiu recuperat.

Practic acum pot să spun că sunt undeva la 80-90 la sută refăcut. Aştept să revin cât mai repede pe teren. Nu mai am răbdare. Vreau cât mai repede să fiu în iarbă. Vreau să grăbesc refacerea, dar nici nu vreau să risc”, a declarat Ciprian Deac, conform unui interviu acordat pentru CFR TV.

Reclamă

El a precizat că i-a fost foarte greu să urmărescă din afară meciurile echipei sale. “Foarte greu, m-am simţit neputincios. Şi când am avut celelalte accidentări mi-a fost greu, dar nu ca acum.

În acest moment nu traversăm cea mai bună formă a noastră, suntem puţin la pământ, dar adevăraţii campioni ştiu să se ridice mereu, chiar atunci când sunt căzuţi şi când nu mai crede nimeni în ei. Nu ne este uşor. Trebuie neapărat să ne păstrăm locul trei şi să mergem în cupele europene”, a adăugat Deac.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și