Închide meniul

Dan Petrescu tremură serios înainte de finalul sezonului din Liga 1. Se teme că CFR Cluj ratează toate obiectivele!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 9:23

Reclamă
Dan Petrescu tremură serios înainte de finalul sezonului din Liga 1. Se teme că CFR Cluj ratează toate obiectivele!

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Dan Petrescu, la o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu tremură serios înainte de finalul sezonului din Liga 1. Antrenorul lui CFR Cluj este îngrijorat că echipa sa va ajunge să fie depăşită în clasament şi de urmăritoarele FCSB şi Universitatea Craiova. „Bursucul” crede că are nevoie de o minune pentru a o ajuta pe gruparea din Gruia să câştige al 6-lea titlu la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul secund în play-off, CFR tocmai a fost eliminată din semifinalele Cupei României. A suferit o adevărată umilinţă în disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe şi a pierdut la scor de neprezentare. Ardelenii şi-au ratat obiectivul.

Dan Petrescu tremură serios înainte de finalul sezonului din Liga 1

CFR Cluj mai poate salva sezonul doar dacă va deveni campioana României. Dan Petrescu se teme să nu ajungă pe locul 4 în Liga 1.

Locul 4 e la trei puncte de noi, la cum arată lotul nostru, nu arătăm ca și cum am putea să fim în primele patru echipe. O să revină și unii jucători, trebuie să scoatem capul și să facem maximum din cinci meciuri.

Sper să revină Krasniqi, Manea, să reintre toți accidentații. Pe Bîrligea nu l-am băgat, el mereu se accidentează. Să ne revenim până luni, sunt prea obosiți băieții.

Reclamă

Sunt cinci finale pentru noi, vom vedea ce va fi când se va trage linia, noi trebuie să luptăm până la final pentru că nu mai avem nimic de pierdut!„, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj a înregistrat o singură victorie în play-off. Are 38 de puncte, cu patru mai puţin decât liderul Farul. FCSB are în cont 37 de puncte, iar Universitatea Craiova are 35 de puncte.

Pentru ardeleni urmează disputa din Giuleşti, cu Rapid. Meciul va fi luni, pe 1 mai, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – CFR Cluj 3-0, în semifinalele Cupei României!

Sepsi – CFR Cluj 3-0, în meciul din semifinalele Cupei României! Gazdele s-au calificat al doilea an la rând în finală! Campioana lui Dan Petrescu a fost umilită de covăsneni.

Sepsi a început foarte bine meciul, iar tabela din Sfântu Gheorghe indica scorul de 2-0 după numai 30 de minute, după golurile marcate de Nicolae Păun și Marius Ștefănescu. Scorul a fost majorat în repriza secundă de Rondon, atacantul gazdelor reușind să ducă scorul la 3-0 în minutul 81. Clujenii au jucat în 10 oameni din minutul 42, după eliminarea lui Andrei Burcă.

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova sunt sub presiune

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova sunt sub presiune după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României. Având în vedere că cealaltă finalistă se va alege între UTA şi Universitatea Cluj, echipe aflate în play-out, doar primele două locuri vor duce direct în Europa.

Sepsi se află pe locul 6 în playoff şi doar un scenariu SF o mai poate duce pe podium la finalul campionatului. În acest caz, este clar că echipa lui Cristiano Bergodi va forţa calificarea în cupele europene prin câştigarea Cupei României. Astfel, doar primele două echipe clasate se vor califica în cupele europene. Scenariul este valabil şi dacă una dintre UTA şi Universitatea Cluj vor câştiga trofeul.

În acest context, locul 3 va juca barajul de calificare în Conference League cu câştigătoarea play-out-ului. Singura variantă ca locul 4 din playoff să ajungă la barajul pentru cupelele europene este ca Sepsi să câştige Cupa României şi să ajungă, ca prin minune, pe locul 3.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” Vezi toate știrile
Citește și